Boc insista: Cei 42 de kilometri din Autostrada Transilvania, gata la 1 decembrie (Video)

Marti, 27 Octombrie 2009, ora 14:08
1446 citiri
Boc insista: Cei 42 de kilometri din Autostrada Transilvania, gata la 1 decembrie (Video)
Foto: Antena3

Premierul in exercitiu, Emil Boc, a declarat marti, la finalul vizitei pe santier, ca cei 42 de kilometri din tronsonul Gilau-Campia Turzii din Autostrada Transilvania, vor fi gata la 1 decembrie, asa cum a fost anuntat.

Emil Boc a mai afirmat ca toate angajamentele asumate in privinta lucrarilor de infrastructura rutiera vor fi respectate, inclusiv Pasajul Baneasa, Centura Ploiesti, Centura Timisoarei si cea a Oradei.

Totodata, acesta a anuntat ca in 2010 vor incepe lucrarile si la Centura Sibiului, toate costurile fiind incluse in proiectul de buget la care lucreaza Guvernul interimar in aceste zile.

"Actualul guvern conduce tara si isi face datoria pana in ultimul minut (...) Noi lucram in acest moment la proiectul de buget pe 2010 si la forma finala a legii fiscale. Saptamana viitoare parlamentarii nostri o vor depune la Parlament ca sa avem indeplinite toate angajamentele asumate cu FMI", a declarat Emil Boc, reamintind de intreruperea procedurii de asumare a raspunderii pe legea pensiilor, al carei parcurs legislativ a fost continuat tot printr-un proiect de lege depus de PD-L in Parlament.

Intrebat de jurnalistii prezenti pe santier ce sanse da Guvernului Croitoru de a trece prin Parlament si ce se intampla in cazul in care acesta nu va fi votat, Emil Boc a raspuns ca "PD-L lucreaza pe varianta trecerii Guvernului Croitoru".

"Parlamentarii PD-L vor da toti votul pentru Guvernul Croitoru si sper ca si ceilalti parlamentari sa inteleaga ca dincolo de interesele politice ale lui Crin Antonescu, Mircea Geoana si Marko Bela sunt interesele tarii (...)Eu pornesc de la premisa ca acest guvern va trece", a mai spus Emil Boc, precizand ca a discutat cu Lucian Croitoru "si politic si guvernamental" si ca se va consulta cu acesta ori de cate ori va fi nevoie.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Emil Boc autostrada Transilvania, #Boc vizite santier, #kilometri terminati autostrada , #premier