Boc: Opozitia nu face decat sa critice si sa promita marea cu sarea (Video)

Joi, 16 Decembrie 2010, ora 11:43
1287 citiri
Boc: Opozitia nu face decat sa critice si sa promita marea cu sarea (Video)

Premierul Emil Boc a declarat, joi, dupa citirea motiunii de cenzura depuse de PNL si PSD, ca Opozitia nu face decat "sa critice si sa promita marea cu sarea".

"Opozitia are o singura menire, sa critice si sa promita. Pe ei nu ii doare gura ca promit marea cu sarea, insa discursul are un caracter profund populist", a declarat premierul Emil Boc.

Prim-ministrul a precizat ca discursul Opozitiei aminteste de perioada in care PSD si PNL au fost la guvernare si "au dus tara pe marginea prapastiei".

"Promit lucruri fara acoperire pe care bugetul Romaniei nu si le poate permite. Acest Guvern si-a asumat responsabilitatea de a spune lucrurilor pe nume, de a oferi salarii care se pot plati si nu salarii iluzorii. Ceea ce ne putem permite prin legea salarizarii care este astazi in dezabatere este o crestere cu 15% a salariilor", a declarat Emil Boc.

Motiunea de cenzura pe legea-cadru a salarizarii a fost depusa, miercuri, de partidele de Opozitie, urmand ca urmatoarea motiune de cenzura, cea pe Legea Salarizarii, sa fie depusa joi sau vineri.

Motiunea depusa de Opozitie se intituleaza "Legea privind salarizarea in anul 2011 - ultima teapa trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc" si a fost semnata de 209 parlamentari ai PSD si PNL. Documentul a fost citit in plen de parlamentarul PNL, Cristina Pocora, in prezenta premierului Emil Boc.

Motiunea de cenzura pe legea-cadru a salarizarii a fost depusa

Boc s-a dus in Parlament sa asculte motiunea de cenzura

Vinovati de votul in cazul Ridzi sunt si PSD si PNL

Premierul Emil Boc a comentat, la randul sau, votul dat in Parlament marti cu privire la fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, spunand ca si parlamentarii Opozitiei au votat impotriva extinderii urmaririi penale.

"De votul din Parlament in cazul Ridzi sunt la fel de vinovati PSD, PNL si PD-L pentru ca a fost un vot secret", a declarat premierul, adaugand ca va exista o discutie in cadrul partidului, cu privire la acest vot.

Deputatii au respins marti extinderea urmaririi penale si efectuarea perchezitiei electronice in cazul dosarului parlamentarului PD-L Monica Iacob Ridzi. Pentru efectuarea perchezitiei informatice si extinderea urmaririi penale au votat un numar de 99 parlamentari, iar impotriva s-au pronuntat 109 deputati.

Ulterior, Mircea Toader, liderul grupului PD-L de la Camera Deputatilor, a acuzat PSD si PNL ca a votat impotriva extinderii urmaririi penale, acuzatie negata de Opozitie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Emil Boc, #Boc opozitie critica, #Boc Opozitie promite , #premier
Comentarii
Poza ***UPSS***
***UPSS***
rank 5
Boc: Opozitia nu face decat sa critice si sa promita marea cu sarea ...
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
seful UTC Boc vrea sa ne pacaleasca....Parinti: copiii vostri ar trebui sa se faca politicieni....bani multi, putere, munca deloc, masina la scara, nu-ti trebuie creier, te prostituezi, dai ordine, ai vile pe degeaba!!!