Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Boc: Sunt mandru ca nu sunt sustinut de Victor Ponta (Video)

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 23:17
1353 citiri
Boc: Sunt mandru ca nu sunt sustinut de Victor Ponta (Video)
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat ca, sambata, la Iasi, a fost o avanpremiera la Congresul PD-L din 14 mai, in conditiile in care, pentru prima oara, toti cei trei candidati la sefia partidului si-au prezentat motiunile in aceeasi zi in fata unei organizatii democrat-liberale.

Pe de alta parte, premierul a sustinut ca este mandru ca Victor Ponta, seful PSD, nu il mai vrea presedinte la PD-L, dupa ce acesta din urma a declarat zilele trecute ca l-ar prefera pe Vasile Blaga.

"Am avut la Iasi, in avanpremiera, Congresul PD-L de peste doua saptamani. Toate cele trei motiuni s-au dezbatut argumentat cu colegii de partid intr-o atmosfera extrem de prielnica, colegiala, unde am simtit forta si unitatea partidului.

Dezbaterea de azi de la Iasi este o garantie pentru mine a fortei acestui partid, a capacitatii lui de a ramane unit si de a castiga urmatoarele competitii electorale. Sunt convins ca vom castiga si urmatoarele batalii electorale contra aliantei socialiste", a spus Emil Boc, intr-o declaratie de presa dupa ce si-a prezentat motiunea in fata catorva sute de pedelisti ieseni.

Premierul a refuzat insa sa comenteze atacurile lui Radu Berceanu la adresa unor sustinatori ai motiunii sale, subliniind ca intotdeauna el a avut o campanie pozitiva in interiorul partidului.

"Eu nu am facut niciodata in partid o campanie negativa. Eu spun ce vreau sa fac, cu asta am castigat impreuna cu actualul presedinte la Romaniei toate bataliile din 2005 incoace, punand in primul rand accentul pe constructie, pe relatia cu romanii, pe relatia cu partidul. Am aratat ce vrem sa facem si cu asta voi merge mai departe, cu spiritul de echipa, iar in echipa PD-L au loc toti cei care doresc bine acestui partid", a spus Boc.

Premierul a precizat ca alegerile din 14 mai nu vor dezbina PD-L.

"Ceea ce s-a intamplat la Iasi mi-a intarit convingerea ca nu vom avea dezertari, ca nu vom avea probleme cu unitatea partidului. Dimpotriva, PD-L va iesi mai intarit ca niciodata, in urma dezbaterii interne pe care, sa fiu sincer, colegii nostri de partid o asteptau de multa vreme. Pe de alta parte, sunt mandru de un lucru - sunt mandru ca nu sunt sustinut de Victor Ponta la presedentia partidului. Si asta spune tot", a subliniat presedintele PD-L.

Prim ministrul si-a aratat convingerea ca PD-L va ramane la guvernare si dupa anul 2012.

"Dupa 2012, alaturi de actualii parteneri de guvernare, vom mentine partidul la putere pentru ca am facut ceea ce trebuie cand a trebuit si am scos Romania din recesiune ducand-o spre crestere economica", a mai spus Boc.

Emil Boc si-a prezentat, sambata, motiunea "Romania dreapta, Romania puternica" in cadrul Colegiului Director al filialei iesene, cateva sute de primari, parlamentari si membri de partid asistand la intalnire. Anterior, contracandidatii acestuia, Vasile Blaga si Teodor Paleologu, si-au prezentat, de asemenea, in fata democrat-liberalilor ieseni masurile si obiectivele pe care le propun in PD-L.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Emil Boc presedintie PDL, #campanie Emil Boc, #alegeri PDL , #premier
Comentarii