Ziare.com

Ce face Emil Boc la New York

Joi, 23 Septembrie 2010, ora 00:12

   

Guvernul de la Bucuresti a decis sa realizeze un Raport national privind progresul realizat de Romania in atingerea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (ODM), asumate de Organizatia Natiunilor Unite (ONU), a declarat, miercuri, prim-ministrul Emil Boc la reuniunea la nivel inalt a ONU privind ODM.

"Anticipand reuniunea la nivel inalt privind ODM din acest an, guvernul Romaniei a decis sa schiteze un Raport national privind progresul inregistrat in atingerea obiectivelor. Acest raport va fi un instrument foarte util pentru pregatirea eforturilor nationale in domeniu. Raportul priveste implinirile la nivel national, precum si caile de accelerare a procesului. Aceasta initiativa se bazeaza pe hotararea Romaniei de a actiona in favoarea ODM, atat din perspectiva nationala, cat si internationala", a spus Boc, la reuniunea de la New York.

De asemenea, el a subliniat importanta democratiei si respectarii legii pentru dezvoltarea societatii.

"Democratia si domnia legii sunt sistemul imunitar al societatii. Ca o maladie care nu poate fi combatuta daca imunitatea este scazuta, saracia salasluieste in sistemele corupte", a reliefat seful guvernului de la Bucuresti.

In context, Emil Boc a evidentiat necesitatea atingerii obiectivelor privind sanatatea si educatia, egalitatea intre sexe, precum si mediul inconjurator, pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare.

Asumate de ONU in anul 2000, ODM isi propun, printre altele, sa reduca la jumatate nivelul saraciei in lume in anul 2015, comparativ cu 1990.
Citeste mai multe despre Emil Boc ONU
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1995 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

BOC EMIL RECUNOASTE LA ONU CORUPTIA DIN ROMANIA REGIMULUI BASESCU TRAIAN,CACI DOAR:

citat:

"Democratia si domnia legii sunt sistemul imunitar al societatii. Ca o maladie care nu poate fi combatuta daca imunitatea este scazuta, saracia salasluieste in sistemele corupte", a reliefat seful guvernului de la Bucuresti."

Hopa ,Boc emil recunoaste CORUPTIA DIN ROMANIA REGIMULUI BASESCU TRAIAN,CACI DOAR:

1.Ce fel de democratie este in Romania daca Parlamentul Romaniei este folosit de PDL-ul tov.comunist Boc Emil in realizarea intereselor corupt mafiote ale "partidului"?

2.Ce fel de democratie si stat de drept este Romania daca :

"Raportul SUA (martie 2010)privind drepturile omului in Romania VORBESTE DESPRE : coruptie, justitie influentată politic si intimidarea presei.“Există cazuri in care politia si jandarmii au comis abuzuri si au hărtuit detinutii. Conditiile de detentie au rămas precare. Justitia nu este impartială si uneori este influentată politic. Libertatea religiei este limitată de o lege restrictivă. Restituirea proprietătilor este greoaie, iar guvernul nu a restituit bisericile greco-catolice confiscate de guvernul comunist in 1948. Coruptia guvernamentală a rămas o problemă răspandită. Au continuat cazurile de abuzuri asupra femeilor si copiilor. Au fost traficate persoane pentru a fi exploatate sexual, pentru muncă si cersetorie. Discriminarea si uneori violentele impotriva minoritătii rome au continuat, se arată in Raportul Departamentului de Stat al SUA."

http://old.cotidianul.ro/raportul_sua_privind_drepturile_omului_in_romania_coruptie_justitie_influentata_politic_si_intimidarea_presei-109590.html

3.Pe cine mai prosteste comunistul PDL-ist Boc Emil?Americanii si-n primul rand romanii-americani CUNOSC TOATE CRIMELE SAVARSITE DE PDL in Romania,crime care au bulversat intreaga Europa,ASTFEL INCAT MASS-MEDIA OCCIDENTALA CONSIDERA ROMANIA CEA MAI SARACA TARA EUROPEANA.
DIN COMPASIUNE PENTRU VICTIMELE REGIMULUI BASESCU TRAIAN-PDL-BOC EMIL,europenii AU AJUNS SA FACA SI CHETA:

http://www.ziare.com/international/stiri-externe/pentru-un-ziar-britanic-romania-este-cea-mai-saraca-tara-din-europa-809928

Se vorbeste in articol despre "decizia"lui Boc emil de a face un "Raport national privind progresul realizat de Romania in atingerea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (ODM),",adica il va recopia pe cel din 2003 existenmt deja:
http://www.onuinfo.ro/odm/
De cata impostura mai poatye fi in stare acest lacheu comunisto-PDL-ist basescu -udrea?

 

RAPORTUL LUI BOC EMIL LA BATJOCORIREA STALINIST-NAZIST-COMUNISTA A OBIECTIVELOR MILENIULUI

Ce va spune tovarasul PDL-ist comunist din Romania ca in tara ocupata asasini securisti pboectivul 4 al ODM a fost neluat in seama in masurile de austeritate ale guvernarii PODL-iste-basescu udrea boc si ca in Romania bebelusii sunt arsi de vii?Ce va spune tov.lacheu al lui Bassescu traian ca pentru a-si face nepoata ,numita mihaela eurgenia Boc "diplomat"a dat afara din maternitati asistente medicale?
Iata ce prevede obiectivul nr. 4 al ODM:

"Obiectivul 4 - Reducerea mortalitatii la copii

Ţinta 4.A – Reducerea cu două treimi, in perioada 1990-2015, a mortalitătii la copiii cu varsta sub cinci ani
Indicatorul 4.1 – Rata mortalitătii la copiii cu varsta mai mică de cinci ani"
Indicatorul 4.2 – Rata mortalitătii infantile
Indicatorul 4.3 – Proportia copiilor cu varsta sub un an vaccinati impotriva rujeolei"

SAU POATE LER ADUNARII GENERALE ONU,CUM IN ROMANIA OAMNEII MOR DE FOAME DEOARECE BOC EMIL-PDL-BASESCU UDREA A DISTRUS TOTAL NIVELUL DECENT DE TRAI,OAMENILOR LI SE FURA SALARIILE,ASA CUM SI CEAUSESCU LE FURA DOAR IN INTERESUL CORUPT AL CLEINETLEI POLITICE PDL-ISTE A LUI Basescu Traian.Iata ce prevede Tinta 1 C(globala)a

Obiectivul 1 - Reducerea sărăciei severe :

"Ţinta 1.C (globală) – Injumătătirea, intre 1990 si 2015, a procentului de persoane care suferă din cauza foametei
Indicatorul 1.8 – Incidenta taliei mici la copiii cu varsta mai mică de cinci ani
Indicatorul 1.9 – Proportia populatiei care are un consum de calorii sub nivelul minim al unei diete ce asigură necesarul de energie"

In conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului,CALAUL umanitatii Boc Emil din Romania ,lagar de exterminare umana NU ARE CE CAUTA LA NEW YORK.

Iata cum la onu nici nu exista guvernul BocEmil asa cum nu exista nici pentru Romania:
Unicul Raport privind ODM pentru Romania arata asa:

http://www.onuinfo.ro/download/mdg_ro.pdf,

http://www.onuinfo.ro/odm/

Ceea ce dovedeste ca-n regimuil Basescu Traian preocuparile sunt pur mafiot-teriost-corupte.

 

ce poate sa faca ????

Ca orice demnitar [ si nu numai ] ce poate sa faca ? 2% afaceri iar restul 98% shooping !!! Macar sa isi cumpere si pantofii ci toc de 20 cm !!! Sa nu mai stea pe cutii improvizate cand gavareste in parlament , ca risca sa dea cu botul cum a facut cativa anisori in urma !!! Pentru TARA ?? ce inseamna tara cand are un cearsaf de cumparaturi .........

 

stiu eu, stiu eu:

Sta in fata oglinzii si zice: "sa stii Traiane, ca asa nu mai merge! Eu imi iau toate injuraturile si nu ma aleg cu nimic!Acusa plec la mama!".
P.S. In tara nu are curaj sa faca asta, e prea aproape....


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor