Emil Boc a facut galerie la meciul de rugby Romania-Georgia

Sambata, 13 Martie 2010, ora 17:15

   

Emil Boc a facut galerie la meciul de rugby Romania-Georgia
Premierul Boc a participat sambata, alaturi de omologul sau georgian, la meciul de calificare la Cupa Mondiala de Rugby, disputat la Bucuresti de echipele Romaniei si Georgiei, la invitatia Federatiei Romane de Rugby.

"Am venit sa sustin in primul rand echipa nationala si, daca se imbina cu placutul, cu atat mai bine. Am facut galerie de la intonarea imnului la sustinerea echipei din tribuna, tot ce face un suporter pentru Romania", a declarat Emil Boc in pauza dintre reprize, citat de Realitatea Tv.

Intrebat daca a discutat cu premierul Georgiei, aflat si el in tribuna, Boc a spus ca a vorbit cu omologul sau doar despre rugby.

"Discutam acum in pauza, pana acum am discutat mai mult despre rugby. Ei (georgienii n.r.) sunt calificati, am inteles. Speram ca si Romania, dupa meciul de astazi, sa aiba posibilitatea de a se califica la Campionatul Mondial", a spus prim-ministrul.

Intrebat in gluma daca a discutat cu omologul sau despre un "blat", astfel incat sa castige echipa Romaniei, Boc a raspuns razand ca "nu exista blat", ci doar "sport si competitie corecta".La meci au fost prezenti si oamenii de afaceri Ion Tiriac (foto) si Dinu Patriciu, dar si ambasadorul Georgiei la Bucuresti, Levan Metreveli, a precizat pentru Ziare.com Federatia Romana de Rugby.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2321 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
"Galerie" face si in Guvernul Romaniei.
............
nonvolo
rank 1
Hai PDLul..
Boculet ai strigat si hai PDLul?
Striga macar tu ca restu sunt fripturisti!!
six
rank 5
Se pregateste pentru sindicate
Cand vor veni in la guvern si-l vor baga pe Boc la gramada!! :)
http://domnulsix.wordpress.com/2010/03/12/cu-sindicalistii-in-strada-geoana-pierde-sigur-senatul/
Marinica
rank 5
Lasa meciul, da-ti demisia, accepta-ti incompetenta!
gata, am iesit din criza, mergem la meciuri?

bai, ma intreb, astia sunt sanatosi la minte?

cum percep creaturile astea realitatea? mai ieri, oamenii l-ar fi luat la omor in strada pentru ca este incompetent, incapabil si tupeist (mincinos si ipocrit), azi se duce, sanki, la meci!

bai, paranoicule repetent la constitutie, lasa guvernarea pe mana unor oameni care stiu si pot! du-te de unde ai venit, in provincia de care nu te poti desparti, pentru ca ai in tine numai ingrediente rurale, nu poti evolua, n-ai cu ce, n-ai gena...
pisica
rank 2
Frate, mai dezbracati-l
de hainele alea mov ca ma dispera... Chiar a luat-o razna de tot! Uite la el cu ce camasa s-a dus la meci...
lenu55
rank 1
asta da stire si la ce ora
a ragait prima oara azi ca e deosebit de important pentru natie?
uilonam
rank 1
A P E L FRATI ROMÂNI din judetele Covasna, Harghita si Mures!
tel./fax: 0267.313534 email: cohara_ro@yahoo. com

www.forumharghitaco vasna.roForumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures, vă cheamă să lăsati pentru o zi grijile voastre acasă si să veniti la Toplita, sambătă, 20 martie 2010! Veniti să ne alăturăm glasurile spre a le spune diriguitorilor tării că in judetele Covasna, Harghita si Mures, trăim peste 400.000 de romani! Suntem urmasii celor care secole de-a randul au infruntat ,,cele mai crancene mijloace cu scopul de a ne desfiinta si maghiariza", cum a afirmat cel ce a fost intaiul patriarh al Romaniei, Miron Cristea, fiu al Toplitei Romane.


Asemenea mijloace, sub o altă formă, sunt folosite si astăzi impotriva identitătii si dăinuirii noastre. Iar acestea se petrec după mai bine de nouă decenii de la Marea Unire de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918, cand Transilvana noastră străbună s-a unit cu Romania! Asa cum a hotărat Adunarea reprezentantilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures, din 28 octombrie 2006 de la Izvorul Muresului, si de această dată, dorim să ne exprimăm ingrijorarea pentru continuarea actiunilor anticonstitutionale ale unor lideri politici si civici maghiari, ce urmăresc enclavizarea acestei zone, prin infăptuirea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a asa-zisului "tinut secuiesc", si să solicităm autoritătilor statului: Parlamentului Romaniei, Presedintiei, Guvernului, precum si intregii societăti romanesti, Patriarhiei, Academiei, mass-media, societătii civile – să ia atitudine si să-si exprime, public si neechivoc, o pozitie transantă referitor la actiunile iredentiste, revizioniste si separatiste, care atentează fătis la unitatea si suveranitatea statului si natiunii romane.

Prin glasul autorizat al reprezentantilor romanilor din cele trei judete, dorim să tragem un nou semnal izvorat din ingrijorarea romanilor aici trăitori si direct afectati, fată de recenta adoptare tacită, in Senatul Romaniei, a legii promovate de UDMR cu privire la regionalizarea Romaniei, lege prin care se doreste refacerea formulei staliniste, de tristă amintire, a Regiunii Autonome Maghiare, si a regiunii de nord-est a Transilvaniei ruptă din trupul tării, prin Dictatul de la Viena, de repunerea pe tapet a adoptării in Camera Deputatilor a proiectului de Lege privind statutul minoritătilor nationale, prin care se urmăreste legiferarea bazei autonomiei teritoriale pe criterii etnice si sfortarea proclamării limbii maghiare ca limbă oficială in asa - zisul "tinut secuiesc" si apoi in toată Transilvania, si nu in ultimul rand, de continuarea actiunilor de discriminare si deznationalizare a romanilor din Arcul Intracarpatic.


Vom cere ca in perspectiva reorganizării regiunilor de dezvoltare social-economică a tării, in concordantă cu cerintele Uniunii Europene, in configurarea acestora
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor