Emil Boc a testat cu paharul centura ocolitoare a Sibiului

Miercuri, 01 Decembrie 2010, ora 18:36
4957 citiri
Emil Boc a testat cu paharul centura ocolitoare a Sibiului

Premierul Emil Boc a participat, miercuri, la inaugurarea centurii Sibiului. Emil Boc a taiat panglica alaturi de Ion Ariton, ministrul Economiei, si Constantin Trihenea, prefectul de Sibiu.

"Incepand de astazi, Sibiul scapa de cosmarul traficului greu. Centurile ocolitoare aduc dezvoltare peste tot" a declarat Emil Boc, potrivit Adevarul.

La eveniment nu a participat insa si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care a facut insa pe parcursul constructie zeci de vizite neoficiale pe santier, pentru a vedea in ce stadiu sunt lucrarile.

Premierul Emil Boc a comentat situatia, spunand ca "orice sibian este binevenit aici" si ca "sibienii nu au nevoie de invitatie ca sa vina pe centura ocolitoare".

Testul paharului

Dupa ce a taiat panglica, Boc a testat drumul la volanul unui autoturism Dacia Duster, parcurgand intreaga distanta a soselei construite in regim de autostrada.

La final, premierul a prezentat un pahar plin cu apa pe care l-a pus pe bordul masinii, afirmand ca nicio picatura de apa nu s-a varsat, ceea ce demonstreaza ca drumul este realizat foarte bine, fiind multumit de lucrari.

Emil Boc a afirmat ca acelasi test al paharului cu apa ar trebui realizat si mai tarziu, pentru a vedea cum au rezistat lucrarile, precizand ca termenul de garantie este de doi ani.

Centura Sibiului are 22 de kilometri, dintre care 17 in regim de autostrada, si a durat sase ani pana a fost construita.

Cei 20,8 kilometri sunt impartiti in doua tronsoane, primul fiind realizat de consortiul Geiger-Boegl-Comtram, iar cel de-al doilea de catre Vectra Service din Brasov.

Citeste si:
Cine sunt parlamentarii și europarlamentarii care își vor da demisia din USR și îl vor urma pe Dacian Cioloș
Cine sunt parlamentarii și europarlamentarii care își vor da demisia din USR și îl vor urma pe Dacian Cioloș
Europarlamentarul USR Dacian Cioloş va anunţa un nou proiect politic săptămâna viitoare, au declarat pentru News.ro surse apropiate fostului lider USR. Cioloș va fi urmat de maximum 10...
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Comentarii
Boc Emil
rank 5
Tare mi-a placut la defilare…Aveam pantofi cu tocuri de 15 cm, ma cam dureau picioarele, dar a meritat…Imi place si pe centura Sibiului…Singura jena, Johannis…Are 1,90 m si o voce de bas profund, cand imi spunea cate ceva, ma impingea in spate cu un pas..