Ziare.com

Emil Boc isi prezinta bilantul la ora 16.00, la cererea PNL

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 13:33

   

Emil Boc isi prezinta bilantul la ora 16.00, la cererea PNL
Premierul Emil Boc participa la dezbaterea politica solicitata de PNL in plenul Camerei Deputatilor, pe tema evolutiei socio-economice a Romaniei, la ora 16.00, anunta Guvernul.

Grupul deputatilor PNL a solicitat Biroului Permanent al Camerei, in temeiul art. 180 din Regulament, organizarea unei dezbateri parlamentare, cu participarea primului-ministru, cu tema "Situatia prezenta si evolutia socio-economica a Romaniei".

In cadrul acestei dezbateri, Grupul Parlamentar al PNL solicita abordarea unor probleme precum: bilantul actiunii guvernamentale la noua luni si motivele remanierii, masurile de relansare economica pe care Guvernul le are in vedere, analiza masurilor de relansare economica intreprinse de Guvern in perioada 1 ianuarie 2009 - 1 septembrie 2010, masurile de natura fiscala pe care Guvernul le are in vedere pentru perioada urmatoare, pana la terminarea mandatului, modul de indeplinire a angajamentelor din programele de guvernare succesive din decembrie 2008 si pana in prezent.

De asemenea liberalii ii cer lui Emil Boc sa prezinte un calendar privitor la revenirea la nivelul anterior al salariilor din sectorul bugetar pe baza programelor si obiectivelor de performanta economica.

Citeste mai multe despre premier Emil Boc Camera Deputatilor PNL
Sursa: rNews

Articol citit de 813 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Boc face reforma, scoate tara din criza iar partidele de opozitie se intrec in demagogii

Chiar daca guvernul Boc are probleme de comunicare, chiar daca ies mai greu masurile de stimulare economice, faptul ca si-a asumat niste reforme ale statului ii da o bila alba si trebuie apreciat.
Boc face ce n-au facut ceilalti prim ministri de dupa 90. Reformeaza statul

In rest, ce fac PNL si PSD e pura demagogie si joc de imagine.

 

INCEPUTUL SFARSITULUI,

De un lucru sunt bucuros: politrucii patriei au invatat sa-si citeasca propriile legi oferite romanilor! Noroc ca avem un Presedinte care i-a invatat sa citeasca si Constitutia oferita Romaniei, de aceeasi politruci iresponsabili!

 

Demisia

Poate incepe cu demisia?!?

 

BOC EMIL IN LOC DE VORBE GOALE PROPAGANDISTIC COMUNISTE , SA SPUNA CLAR DE CE IN ROMANIA SE TRAIESTE ATAT DE GREU?

Suntem si noi cetatenii unei tari membre a Uniunii Europene, dar traim cel mai greu ,suntem cei mai terorizati cetateni europeni de masurile de austeritatea criminale luate doar impotriva romanilor.
Sa spuna BOC EMIL UNDE S-AU DUS PANA ACUM TOTI BANII DIN CELE CINCI TRANSE DE IMPRUMUT DE LA fmi,PENTRU CA DESPRE RELANSARE ECONOMICA NICI NU POATE FI VORBA,DESPRE INVWESTITII IN ECONOMIE NICI ATAT,DESPRE MENTINEREA NIVELULUI DE TRAI DECENT LA PENSIONARI NICI VORBA .
Boc Emil sa dea explicatii clare de ce Romania a continuat, de fiecare data, sa se scufunde in saracie, locuitorii sai sa-si ia lumea-n cap pentru a munci in strainatate, nivelul de civilizatie sa se deterioreze iar cel cultural sa fie pur si simplu neantizat.

Sa explice Boc Emil de ce Situatia din Romania este generata de coruptia raspandita la toate nivelurile si de mentalitatea romanilor, considera publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung, citata de Deutsche Welle.
""Daca buzunarul public este gol, atunci aceasta nu se datoreaza doar unui management defectuos, ci in primul rand coruptiei raspandite", noteaza autorul articolului intitulat "De ce nu reuseste Romania sa iasa din mlastina coruptiei", enumerand o serie de nereguli, printre care privatizarile nerentabile pentru buget, dar profitabile pentru guvernantii de la Bucuresti, contractele oferite de stat unor firme care apartin unor politicieni sau rudelor acestora, sistemul clientelar, aparatul administrativ ineficient si evaziunea fiscala."

Sa explice Boc emil de ce nu respecta Programul de guvernare 2009-2012 ci recurge la "strategii"aiuristice care au doar rolul sa ascunda intentiile criminal-sociuo-economice ale PDL impotriva romanilor.

Extras din programul de guvernare:

"Asistenta cu medicamente a populatiei si politica medicamentului
 Garantarea sustinerii financiare de către stat a programelor nationale de sănătate
(tuberculoză, cancer, HIV/SIDA, dializă etc).
 Lansarea unui nou program national de sănătate pentru tratamentul infarctului miocardic acut.
 Garantarea accesibilitătii la medicamente compensate si gratuite pentru toată perioada anului.
 Compensarea, in functie de posibilitătile bugetare, in proportie de 90% din pretul de
referintă, al medicamentelor pentru pensionari si persoane cu venituri mici.
 Asigurarea, conform posibilitătilor bugetare, de medicamente gratuite pentru copii, elevi,
studenti, gravide si lăuze.
 Stimularea deschiderii de farmacii si puncte farmaceutice in mediul rural sau zone izolate.
 Stabilirea transparentă a preturilor si a criteriilor de compensare in functie de eficacitate si
eficientă".Dupa cum vedeti conform acestui "program"mincinos bebelusii romnai nu ar fi fost arsi de vii.
http://www.cdep.ro/pdfs/guv200912/ProgramGuvernare.pdf

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor