Emil Boc: Nu am nicio problema cu Raluca Turcan

Duminica, 15 Mai 2011, ora 21:04
2766 citiri
Emil Boc: Nu am nicio problema cu Raluca Turcan

Premierul Emil Boc a declarat ca a vorbit cu Raluca Turcan despre afirmatia ei privind un vot coordonat politic la functiile de conducere in partid si ca nu se poate spune ca exista vreo problema, insa a refuzat sa detalieze despre discutii, replicand ca aceasta nu i-a spus "absolut nimic".

"Tensiunile sunt doar la Realitatea si la Antena 3, ati vazut si va uitati in sala, oamenii voteaza conform propiii lor constiinte, merg in cabina de vot si decid ce vor. Din nefericire, nu v-au iesit listele pe care le-ati prezentat cu cele din realitate, asta demonstreaza ca n-aveti dreptate", a sustinut Boc.

In momentul in care i s-a mentionat ca Theodor Paleologu a reusit totusi sa influenteze sala prin discursul sau, Boc a replicat ca in aceeasi masura au obtinut simpatia si Monica Macovei, Theodor Baconschi si Sever Voinescu.

In ceea ce priveste acuzatiile lui Turcan, presedintele PD-L a sustinut ca nu este vorba de vreo "problema". "Eu am discutat cu doamna Raluca Turcan si nu avem niciun fel de problema", a afirmat Boc. In momentul in care a fost intrebat ce i-a spus Turcan, el a replicat: "absolut nimic".

Alegeri PD-L: Vezi cine a pierdut un post de vicepresedinte

Deputatul Raluca Turcan a anuntat ca renunta sa mai candideze la postul de secretar executiv al PD-L pentru a maximiza sansele ministrului Ion Ariton astfel incat cel putin un sibian sa fie reprezentat in conducerea partidului.

"Stim cu totii ca astazi a fost un vot coordonat politic care respecta viziunea presedintelui Emil Boc. Avem datoria ca membri ai acestui partid sa-i oferim tot sprijinul pentru a-si pune in practica propia viziune politica", a spus Raluca Turcan in cadrul discursului sau in fata delegatilor la Consiliul National de Coordonare al PD-L.

Afirmatiile ei au fost interpretate ca un gest de nemultumire ca nu a fost promovata de echipa Boc sa fie aleasa vicepresedinte.

Citeste si:
Preşedintele Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York
Preşedintele Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York
Preşedintele Klaus Iohannis a depus marţi, 21 septembrie, flori şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, la memorialul construit...
Alexandru Rafila, despre ancheta premierului privind pregătirea pentru valul patru: ”Se anchetează singur ca să vedem din ce cauză nu a făcut nimic”
Alexandru Rafila, despre ancheta premierului privind pregătirea pentru valul patru: ”Se anchetează singur ca să vedem din ce cauză nu a făcut nimic”
Medicul Alexandru Rafila a afirmat, marţi seară, că se aştepta de la premierul Florin Cîţu, după videoconferinţa pe care a avut-o marţi, la soluţii de sănătate publică, nu la anchete...
Sursa: rNews