Emil Boc: Nu am nicio problema cu Raluca Turcan

Duminica, 15 Mai 2011, ora 21:04

   

Emil Boc: Nu am nicio problema cu Raluca Turcan
Premierul Emil Boc a declarat ca a vorbit cu Raluca Turcan despre afirmatia ei privind un vot coordonat politic la functiile de conducere in partid si ca nu se poate spune ca exista vreo problema, insa a refuzat sa detalieze despre discutii, replicand ca aceasta nu i-a spus "absolut nimic".

"Tensiunile sunt doar la Realitatea si la Antena 3, ati vazut si va uitati in sala, oamenii voteaza conform propiii lor constiinte, merg in cabina de vot si decid ce vor. Din nefericire, nu v-au iesit listele pe care le-ati prezentat cu cele din realitate, asta demonstreaza ca n-aveti dreptate", a sustinut Boc.

In momentul in care i s-a mentionat ca Theodor Paleologu a reusit totusi sa influenteze sala prin discursul sau, Boc a replicat ca in aceeasi masura au obtinut simpatia si Monica Macovei, Theodor Baconschi si Sever Voinescu.

In ceea ce priveste acuzatiile lui Turcan, presedintele PD-L a sustinut ca nu este vorba de vreo "problema". "Eu am discutat cu doamna Raluca Turcan si nu avem niciun fel de problema", a afirmat Boc. In momentul in care a fost intrebat ce i-a spus Turcan, el a replicat: "absolut nimic".

Alegeri PD-L: Vezi cine a pierdut un post de vicepresedinte

Deputatul Raluca Turcan a anuntat ca renunta sa mai candideze la postul de secretar executiv al PD-L pentru a maximiza sansele ministrului Ion Ariton astfel incat cel putin un sibian sa fie reprezentat in conducerea partidului.

"Stim cu totii ca astazi a fost un vot coordonat politic care respecta viziunea presedintelui Emil Boc. Avem datoria ca membri ai acestui partid sa-i oferim tot sprijinul pentru a-si pune in practica propia viziune politica", a spus Raluca Turcan in cadrul discursului sau in fata delegatilor la Consiliul National de Coordonare al PD-L.

Afirmatiile ei au fost interpretate ca un gest de nemultumire ca nu a fost promovata de echipa Boc sa fie aleasa vicepresedinte.
Sursa: rNews

Articol citit de 2713 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Emil Boc!
Fostii liberali n-au loc!
Traseistii tradatori sunt dispretuitzi de chiori!
opus9
rank 5
Prima concluzie decenta, ar fi ca PD-lul a reusit sa unple prima pagina a presei romanesti timp de cateva zile,mult mai usor in comparatie cu sansa procentuala pe care incearca sa il plaseze aceiasi presa romaneasca !
.
gong
rank 5
dupa ce il sustii pe blaga, ar fi cam aiurea sa emiti pretentii sa fii sef in gasca lu boc...
.
Stop
rank 2
Turcanico joci turca ?
Il susti pe Blaga ca ai crezut ca iasa el ...si acum. Da nui bai sint deja atitia Moldoveni in PDL degeaba te-ai mutat la Sibiu ai crezut ca fentezi ?? Acum te poti duce inapoi la Buzau ca acolo au nevoie de tine ,azi miine o sa il trimita si pe Ariton in Vilcea .Fiecare la casiile lui
I_deea
rank 5
ura ura de trei ori, sa-i miroasa gura flori,
sa nu mai apara-n poza , ca-mi provoaca o scleroza.
Nene Boc, daca o tragi pe asta pe linie moarta nu mai zic nimic rau de tine cate zile oi mai avea ca prim-ministru!
I_deea
rank 5
erata
am vrut sa spun ca-mi provoaca o psihoza, da a iesit altceva. Ei, merge si asa....
Nene Boc, ramane cum am stabilit.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor