Emil Boc si-a lasat la Cluj broscutele testoase

Luni, 05 Ianuarie 2009, ora 19:05
1956 citiri
Emil Boc si-a lasat la Cluj broscutele testoase

Premierul Emil Boc si-a golit biroul din Primaria Clujului, lasand in urma acvariul cu broscute testoase si un exemplar din Constitutie.

Totusi, angajatii Primariei spun ca Emil Boc i-a anuntat ca va lua in Bucuresti acvariul cu broscutele testoase primite de la cele doua fiice, Cezara si Patricia, transmite AmosNews.

Exemplarul din Constitutie il va lasa viitorului primar, ca sa ii aminteasca acestuia ca legile trebuie respectate. Pe fostul birou al lui Emil Boc se mai afla si ultimul document semnat de el in calitate de primar: parteneriatul cu Consiliul Judetean Cluj pentru construirea unui nou stadion si pentru modernizarea salii sporturilor.

Consilierii locali din Cluj-Napoca au luat luni act de demisia lui Emil Boc din postul de primar. Ei au trimis demisia prefectului Calin Platon. Care va emite un ordin prin care va constata vacantarea postului de primar.

Ulterior, consilierii locali vor alege un primar interimar, care va conduce orasul in urmatoarele trei luni, pana la organizarea alegerilor anticipate.

Cel mai probabil, viitorul primar interimar va fi actualul viceprimar PD-L, Sorin Apostu. Nici Emil Boc si nici Sorin Apostu nu au participat la prima sedinta de Consiliu Local din acest an.

#broscute testoase, #Emil Boc, #birou Primarie Cluj, #exemplar Constitutie , #premier