Ziare.com

Irinel Popescu, noul sef CNAS, iar Catalin Ovidiu Baba, sef al Cancelariei

Joi, 15 Ianuarie 2009, ora 22:16

   

Irinel Popescu, noul sef CNAS, iar Catalin Ovidiu Baba, sef al Cancelariei
Premierul Emil Boc l-a numit pe Irinel Popescu, de la PC, sef al Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, a desemnat mai multi membri ai Cancelariei primului-ministru si i-a desemnat pe Viorel Oancea si Ionel Lascu, secretari de stat la Ministerul Apararii.

Medicul Irinel Popescu, membru al PC, al carui nume fusese vehiculat la momentul formarii Guvernului ca demnitar in Ministerul Sanatatii, a fost numit de premierul Boc presedinte al Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, potrivit deciziei publicate in Monitorul Oficial.

De asemenea, si la Cancelaria de la Palatul Victoria premierul a numit mai multi demnitari, cei mai multi veniti de la Cluj. Stefania Gabriella Ferencz a fost numita secretar de stat la cancelaria premierului, Calin Emilian Hintea, tot secretar de stat la Cancelarie, iar Catalin Ovidiu Baba, sef al Cancelariei. Dan Tudor Lazar a fost si el ales de premier ca secretar de stat la Cancelaria de la palatul Victoria.

La Ministerul Apararii au fost desemnati ca secretari de stat Viorel Oanceas, secretar de stat si sef al Departamentului pentru politica de aparare si planificare a ministerului, precum si Ionel Aurel Lascu, secretar de stat si sef al Departamentului de armament al aceleiasi institutii.

Citeste mai multe despre Emil Boc numiri sef CNAS cancelarie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2591 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MARE PACAT

de distinsul si ilustrul domn Irinel Popescu .
Nu inteleg cum s-a putut apropia de cea mai mizerabila indeletnicire care este politica si mai mult decat asta ,intr-un partidulet ocult stricat pana in maduva oaselor .
Sa stai tu somitatea Irinel Popescu langa dinozaurul securist sfertodoct si pe langa ciumetele Codrin ! Ma ingrozesc !

 

America si Europa de Vest

orice om care a umblat poate aduce ceva bun pentru semenii sai, ori poate dormi, ori poate face doar bani - cand ai o constiinta activa te faci frate dreak pentru a trece puntea prostiei; foarte posibil sa fie exact kazu lu doftor irimel

prioritate nationala

Are treburi grele si multe interese de taiat din banii nostrii. Sa vedem: legea Nicolaescu -Ifrim prin care banii se scurg in buzunarele vrajitoarelor si pe tot felul de frectii. Ordinul 112 prin care s-au tocat ,stiut 6 milioane de euro, ca sa se trateze puslamalele in strainatate pe mana cu doctorii din UE( trasee adevarate!! pentru amarati s-a facut cheta).Capusele private ,care toaca bani de la casa de asigurari pe operattii fara riscuri extreme, dar i-au jumatate din pret ca sa obtina profit. Acum asteapta cativa pomana avizului MS.,ca sa se indoape din bugetul de asigurari pe 1-2 tipuri de proceduri si bineinteles pentru pacientii de lux. Exemplu: casa da 400-500 euro pentru procedura cu risc mediu, in timp ce la public da 12 milioane pe tot timpul de spitalizare si indiferent de cheltuieli. Privatul mai i-a bani pentru o parte de materiale si procedura si in plus cazarea intre 150 -200 euro /zi. O sa spuneti ff bine, dar nu este pentru voi prapaditilor, ca nu va duce punga!! ( nici doctorii de la stat nu isi pot permite si pe drept nu ii intereseaza, ca tot la public isi duc familia si pe ei si ati vazut asta , ca in aceleasi conditii ca toti muritorii de rand). Cati bani din bugetul casei se duc pentru alte proceduri ,care nu ar trebui tocati de aici. Cand societatea adica consiliile locale vor decontata , banii cheltuiti in spital, cu oamenii strazii si cu asistatii sociali care nu trebuie sa ii suporte cel care da bani la sigurari de sanatate, adica noi. Este o mare problema!!!Vai saracii trebuie ajutati spun ei politicii racanind dar e pe banii nostrii nu ai lor si banii spitalului nu se recupereaza . Noi urlam, unde sunt banii si de ce spitalul este de izbeliste. Cand cei care produc toxiinfectii alimentare, trichineloza ,imbolnavirii in masa vor deconta banii pentru pagubele produse?( atunci doar atunci se vor respecta regulile de igiena alimentara!! cand se vor arata corect banii pe factura, al costurilor medicale in care sa intre toate cheltuielile si cat se consuma real european cu anumite tipuri de boli ,accidente de circulatie, trichineloza ,hepatita alimentara, arsuri care costa enorm etc.Aceste adevaruri ,acum, cand incepe recesiunea trebuie aratate si esalonate pentru ca nu trebuie uitat: Sanatatea publica ( nu cea privata este prioritate nationala)!!!. De acest lucru ne ocupam si este important asa cum este in toata Europa.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor