Ziare.com

Liberalul Ciprian Dobre a citit in plen un articol al lui Boc din ziarul comunist "Faclia"

Marti, 13 Octombrie 2009, ora 14:27

   

Liberalul Ciprian Dobre a citit in plen un articol al lui Boc din ziarul comunist "Faclia"
Liberalul Ciprian Dobre a citit in plen, la dezbaterea motiunii de cenzura, un articol semnat de actualul premier Emil Boc si publicat in 10 decembrie 1987 in ziarul clujean "Faclia", in care democrat-liberalul vorbea in termeni elogiosi despre Conferinta Nationala a PCR.

Ciprian Dobre a venit la tribuna Parlamentului cu un articol scris de Emil Boc pe vremea studentiei, in ziarul Partidului Comunist Roman din Cluj. Articolul, intitulat "Hotararea de a participa direct la devenirea comunista a patriei", a aparut in data de 10 decembrie 1987 in "Faclia".

"Acum, cand intregul popor se pregateste sa intampine prin fapte de munca marele eveniment din viata partidului, unitatea tuturor cetatenilor tarii reliefeaza inalta raspundere ce ne revine fiecaruia in parte fata de destinul nostru revolutionar. In acest climat de profunda angajare si raspundere, nu vom precupeti niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a intampina Conferinta Nationala a Partidului cu bogate si frumoase rezultate, alaturi de angajamentul solemn al participarii noastre. Latura politico-ideologica are menirea sa creeze in randul studentilor atmosfera intelegerii profunde a dimensiunii politicii partidului si a statului nostru", suna textul respectiv.

"Constat ca viziunea si gandirea dumneavoastra nu s-au schimbat, v-ati pastrat acelasi climat de profunda angajare si raspundere. PCR a devenit PDL iar conducatorul suprem nu mai este Ceausescu, ci Basescu. Atunci ati laudat dictatura comunista, acum puneti bazele puterii portocalii", a subliniat Dobre in plen.

Citeste mai multe despre Ciprian Dobre boc Faclia plen
Sursa: rNews

Articol citit de 2098 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Trist dar adevarat...

UITE CINE NE CONDUCE !!!
Buna treaba !

 

Cipriane Dobre, ce mandru, ce multumit si cat bucuros esti sa te stii si tu odata aport un bat stapanului, in mandatul acesta atat de tern :

Emil Boc a fost decospirat: Utecistul scria acum 9 cincinale in "Gazeta la pereti" !

 

Asa este

alt lucru de notorietate publica. daca nu era pedeleul pokemonul era astazi un mare activist de partid la CAP sau la v-o scoala prin v-un sat. oricum pe vremea lui nea Nicu (fie-i tzarana usoara) lichele de astea mici nu ajungeau departe.

 

???

si cine n'a fost membru de partid sau altele pe vremea lu' nea nicu?...iar va place sa va kkti pe voi...TOTZI au fost in partid ca altfel nu se putea...cat despre acest NIMENI de "Liberalul Ciprian Dobre"..pana acum nu am auzit nimic de el...si dintr'o data apare si el in lumina reflectoarelor....pana acum unde a fost...ascuns sub o piatra ceva?...au ajuns toti nimenii care nu au facut nimic concret ani de zile sa se bage si ei in seama

 

ce legatura are cu situatia de fata?

pai de comunistii care ne-au condus pana acum ce sa mai vorbim? macar Boc s-a straduit sa introduca legi utile noua in cateva luni cat nu au facut rosiorii in ani de zile!

 

chiar ce legatura ti se pare ca are ?

...asa-i ca nu vezi niciuna ?

Felicitari pentru gasirea articolului

Il vedeam pe Boc ca un zelos fost UTCist,dar lipseau dovezi concludente.
Uite-le!
Ma gandeam ce ar face Boc fara fundul Basescian.
Omul asta e facut sa stea in spatele unui fund.
Ar intra in criza la lipsa unuia,fie el Ceausescu fie el Basescu!
Chiar sunt de mila astfel de personaje slugarnice fara pic de personalitate.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor