Ziare.com

Oltean: Eventuala schimbare a lui Boc, doar dupa alegerile din PD-L

Joi, 31 Martie 2011, ora 17:21

   

Oltean: Eventuala schimbare a lui Boc, doar dupa alegerile din PD-L
Eventuala inlocuire a premierului Emil Boc trebuie facuta doar dupa Conventia Nationala a PD-L din luna mai, sustine prim-vicepresedintele partidului, Ioan Oltean.

"Daca va fi sa fie pus in discutia structurilor politice a partidului un asemenea demers politic (schimbarea premierului - n.r.), acela trebuie facut doar dupa alegerile din partid, pentru ca suntem la o luna si doua saptamani de congresul partidului si cred ca in momentul acesta ar fi riscant sa deschidem un front guvernamental de o asemenea anvergura, in timp ce majoritatea colegilor sunt implicati in actul de pregatire politica a congresului partidului", a declarat Oltean, la RFI.

Oltean recunoaste ca discutiile au existat si ii blameaza pe cei care au vorbit despre ele in public. Totodata, liderul PD-L se declara adeptul premierului politic.

"Sunt diverse idei luate in calcul de unii colegi, unele mai trasnite, altele reale, dar cert este ca asemenea discutii au fost si ca ele s-au manifestat public uneori, desi nu ar fi fost cazul. Personal, sunt adeptul premierului politic si nu al premierului independent. In momentul acesta, trebuie sa ne indreptam principala preocupare spre alegerile din partid, un moment extrem de important si care genereaza politica partidului pe urmatorii patru ani", a mai spus Oltean.

Citeste mai mult despre Oltean: Eventuala schimbare a lui Boc, doar dupa alegerile din PD-L pe RFI.ro
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 310 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor