Premierul Boc a facut 17 vizite in teritoriu, cat in 8 luni inainte de campania PD-L

Luni, 09 Mai 2011, ora 11:11
546 citiri
Premierul Boc a facut 17 vizite in teritoriu, cat in 8 luni inainte de campania PD-L

Premierul Emil Boc a mers, in perioada aprilie - mai, in timpul campaniei interne din PD-L, in 17 judete, unde a avut tot atatea vizite de lucru, acest numar de deplasari fiind egal cu cele realizate pe parcursul ultimelor 8 luni, anterioare debutului campaniei partidului.

Astfel, de la lansarea oficiala a motiunii sale, pe data de 11 aprilie, Emil Boc a vizitat, in perioada 12 aprilie - 7 mai, judetele Alba, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Cluj, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Mures, Salaj, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Timis si Valcea, fiecare o singura data.

Marea majoritate a acestor vizite a avut ca scop participarea la ceremoniile de semnare a unor contracte, dupa cum rezulta din contabilizarea informatiilor de pe site-ul Guvernului.

In afara acestor 17 deplasari in teritoriu de la inceputul campaniei PD-L, in tot anul 2011 premierul Emil Boc a mai plecat in tara doar in doua vizite de lucru - pe 9 aprilie, la santierul autostrazii Deva-Orastie si pe 17 februarie, cand a participat la inaugurarea unui sistem informatic al Primariei Municipiului Cluj.

Emil Boc a efectuat acelasi numar de vizite, 17, in intreaga perioada iulie 2010 - martie 2011.

Astfel, de la sfarsitul lunii iulie 2010 si pana la inceputul campaniei interne din PD-L, in aprilie 2011, Boc a efectuat 17 vizite in teritoriu, dintre care sase doar in judetul Cluj, o parte fiind provocate si de inundatiile care au afectat Romania in perioada verii, in special nordul tarii.

In afara de vizitele efectuate din cauza inundatiilor, premierul a participat si la un numar de ceremonii de semnare a unor contracte, verificand de asemenea si stadiul lucrarilor la autostrazi si alte obiective de infrastructura.

Judetele vizitate de Emil Boc in aceste opt luni au fost Arad, Cluj, Sibiu, Timis, Tulcea, Botosani, Suceava si Iasi.

Citeste si:
Neînțelegeri în USR PLUS privind referendumul din Buzău: „Ziua rușinii” vs. „Haideți la vot” VIDEO
Neînțelegeri în USR PLUS privind referendumul din Buzău: „Ziua rușinii” vs. „Haideți la vot” VIDEO
Membrii USR PLUS se contrazic în privința referendumului prin care duminică, 26 septembrie, s-a votat alipirea comunei Țintești de orașul Buzău. Președintele filiale USR PLUS Buzău...
Premierul spune că Anca Dragu și Ludovic Orban au susținut o procedură viciată de a da jos Guvernul
Premierul spune că Anca Dragu și Ludovic Orban au susținut o procedură viciată de a da jos Guvernul
Premierul Florin Cîţu a afirmat că, în cazul în care Curtea Constituţională dă o soluţie marţi de a admite conflictul juridic între Executiv şi Parlament pe tema moţiunii de cenzură,...
Sursa: rNews