Premierul Boc a semnat acte la Primaria Clujului (Video)

Vineri, 26 Decembrie 2008, ora 17:44
1410 citiri
Premierul Boc a semnat acte la Primaria Clujului (Video)

Emil Boc s-a aflat vineri la sediul Primariei Cluj-Napoca, unde a semnat cateva documente, astfel incat activitatea municipalitatii sa poata continua in parametrii normali si dupa plecarea sa, transmite corespondentul NewsIn.

"Practic lucrez la finalizarea documentatiei existente la mine pe masa. Am zona metropolitonata, unde am deja sentinta de infiintare a zonei metropolitane Cluj, am proiectul cu privire la constructia stadionului si a salii polivalente si las proiectul de prioritati pentru anul 2009 al Primariei municipiului Cluj-Napoca.

Printre prioritati se afla finalizarea centurii ocolitoare Valcele - Apahida, a centurii Bulevardul Muncii-Apahida, inceperea constructiei stadionului si a salii polivalente, inceperea lucrarilor la cartierul Lombului si finalizarea lucrarilor la cartierul Tineretului, finalizarea programului 288 de strazi plus cele 100 de strazi. De asemenea, printre prioritati sunt si modernizarea centrului istoric, Piata Unirii si constructia unui aqua parc in municipiul Cluj-Napoca pe baza unui parteneriat public-privat, inceperea lucrarilor la modernizarea si constructia bailor Someseni, un obiectiv promis cu multa vreme in urma", a spus Emil Boc.

El a adaugat ca lucreaza si la semnarea actelor de gestiune curenta, pregatirea Revelionului si tinerea sub control a tuturor activitatilor pentru ca, in caz de zapada, clujenii sa nu aiba probleme, adaugand ca este posibil ca trecerea in anul 2009 sa il prinda la Cluj.

Premierul a dorit sa dea asigurari clujenilor ca nu ii va uita, acum ca va ocupa o functie la Bucuresti. "Vreau sa-i asigur pe clujeni ca lucrurile bune vor merge mai departe si din pozitia pe care o voi avea in continuare voi face tot posibilul ca aceste lucruri sa se realizeze. De asta vreau sa-i asigur, de buna credinta si de faptul ca niciodata nu voi uita Clujul" a promis premierul.

Emil Boc a mai spus ca si-ar dori sa mai participe, alaturi de colegii din Primarie si Consiliul Local, la o ultima sedinta a legislativului local.

"Mi-as dori sufleteste sa mai am o intalnire cu colegii mei din Primarie. O sa vad in ce masura agenda guvernamentala imi va permite acest lucru. Cert este ca vreau sa las colegilor mei toate problemele in faza normala de lucru, astfel incat sa putem continua proiectele bune incepute pentru clujeni. De asta ma asigur acum ca proiectele bune incepute cu colegii mei sa mearga mai departe, aceasta prioritatea mea aici in aceasta zi la primarie." a spus Emil Boc.

Primul-ministru Emil Boc a declarat ca nu se va muta in acest an scolar la Bucuresti, pentru ca nu vrea sa schimbe programul celor doua fete ale sale, Patricia si Cezara. "Cel putin anul acesta, cat timp fetilele sunt la scoala, nu ne vom muta, vom vedea la sfarsitul anului scolar. Voi incerca sa fiu atat cat pot alaturi de familie" a spus el.

Emil Boc a precizat ca va circula cu avionul din banii sai. "Nu voi folosi nici un fel de mijloc special, voi circula ca un om obisnuit. Avionul este platit din banii mei, apoi voi merge pe procedurile guvernamentale, cum permite legea.", a spus premierul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc, #Craciun la Cluj, #acte primarie , #premier