Soferul ce a ucis-o pe matusa lui Emil Boc, condamnat la inchisoare

Marti, 25 Mai 2010, ora 21:10
2692 citiri
Soferul ce a ucis-o pe matusa lui Emil Boc, condamnat la inchisoare
foto: stiridecluj.ro

Soferul care a accidentat-o mortal, in luna martie, pe o matusa a premierului Emil Boc a fost condamnat, marti, de Judecatoria Huedin, la doi ani de inchisoare cu executare.

Viorel Mihut a fost condamnat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Decizia Judecatoriei Huedin nu este una definitiva, ea poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare, procesul urmand sa fie judecat la Tribunalul Cluj.

Soferul care a omorat-o pe matusa lui Emil Boc a fost arestat pentru 29 de zile

Viorel Mihut a fost trimis in judecata - pentru ucidere din culpa in circumstante agravante (el bause cand s-a urcat la volan) si parasirea locului accidentului fara incuviintarea autoritatilor - in data de 15 aprilie, la mai putin de o luna de la producerea accidentului rutier. Judecatoria Huedin a decis condamnarea lui dupa doua termene in proces.

Partea civila nu si-a mai sustinut actiunea in instanta, surse apropiate procesului declarand pentru NewsIn ca familia lui Mihut ar plati familiei matusii lui Emil Boc 10.000 de euro despagubiri, din care ar fi achitat deja 7.000 de euro.

O matusa a premierului Emil Boc, Floarea Abrudan (74 de ani), a murit, in data de 22 martie, in urma unui accident rutier provocat de un sofer baut, chiar la iesirea din satul Rachitele, unde femeia fusese sa o viziteze pe sora sa, mama primului ministru.

Matusa lui Emil Boc a murit intr-un accident auto

VIctima era insotita si de o alta sora a sa, Susana Coza, de 59 de ani, care nu a fost ranita, ambele femei mergand pe jos pe marginea drumului, in directia satului natal Scrind, care face parte din comuna Margau.

Soferul care a produs accidentul, Viorel Mihut, a plecat de la locul accidentului, sub pretextul ca merge in Rachitele sa dea un telefon, insa a fost prins cateva ore mai tarziu de politisti.

A doua zi, Mihut a fost arestat pentru 29 de zile, de catre Judecatoria Huedin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sofer matusa emil boc, #accident matusa emil boc , #premier