Un protestatar l-a intrerupt pe Boc in timpul unei emisiuni in direct

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 09:38
7750 citiri
Un protestatar l-a intrerupt pe Boc in timpul unei emisiuni in direct
Foto: B1Tv

In timp ce premierul Emil Boc vorbea de disponibilizari si de cum trebuie sa "fim aspri cu prezentul pentru a ne fi bine in viitor", un cetatean care, cel mai probabil, nu era de acord cu el s-a prezentat cu o pancarta in fata studioului de la B1Tv de pe Calea Victoriei unde "Nasul" Radu Moraru il avea invitat pe seful Executivului.

Initial, moderatorul le-a cerut membrilor echipei sale sa aduca pancarta pentru a vedea ce scrie pe ea. A renuntat, insa, repede la idee, sustinand ca omul care statea in frig si protesta nu avea, de fapt, nicio problema, ci era doar un "manifestant cu state".

"Da, am inteles, e un manifestant cu state. Bine... sanatate!", i-a urat Moraru protestatarului, spunandu-le celor din echipa sa ca "nu, nu mai e cazul (sa aduceti pancarta, n.red.), e un cetatean care e...n-are nicio problema".

Si premierul a avut un comentariu pe aceasta tema, vanzand in faptul ca omul respectiv a venit cu o pancarta in fata geamului studioului o dovada de democratie.

"Iata ca in Romania e democratie! In direct poti oricand sa iti manifesti libertatea de exprimare cu privire la un subiect sau altul", a spus amuzat si Emil Boc.

#protest pancarta Boc Nasul, #Emil Boc Nasul B1Tv, #Radu Moraru Emil Boc , #premier