Emil Boc candideaza la Primaria Cluj: Sunt convins ca vom castiga!

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 12:07
3861 citiri
Emil Boc candideaza la Primaria Cluj: Sunt convins ca vom castiga!

Presedintele PDL Emil Boc si-a anuntat sambata candidatura pentru un nou mandat la Primaria Cluj Napoca.

Decizia a fost luata in sedinta BPN judetean al PDL Cluj.

Emil Boc a inceput conferinta de presa prin "Bine v-am regasit acasa!".

"In plan personal, pot sa va spun: am decis sa candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj Napoca. Este pe de alta parte o onoare pentru mine faptul ca PDL Cluj ma sustine in acest demers si sunt convins ca impreuna cu domnul presedinte Alin Tise si ceilalti colegi din judet vom castiga alegerile locale la Cluj", a spus Boc.

Acesta a adaugat ca s-a decis sa candideze pentru un nou mandat pentru a consolida statutul incontestabil al Clujului de capitala a Transilvaniei si pozitia de oras care se afla imediat dupa Bucuresti.

"M-am intors acasa si doresc sa continui proiectele pe care le-am inceput cu colegii mei din 2004. Am pus in practica in 2004 si 2008 promisiunile asumate in fata clujenilor. Avem acum Autostrada Transilvania, centurile ocolitoare, linii de tramvai si altele", a continuat fostul premier al Romaniei.

Promisiunile lui Boc pentru Cluj

Presedintele PDL a tinut sa precizeze ca in timpul in care a stat la Bucuresti a incercat sa faca tot ceea ce le-a promis clujenilor.

"Cred ca cei care vor fi in ultima masura sa ne aprecieze ar fi clujenii. Ar fi o mare onoare sa primesc votul lor de incredere", a continuat Boc.

Daca va fi ales pentru un nou mandat ca primar, Boc a spus ca o incerce sa tina cont de prioritatile acestui oras, adica "locuri de munca, modernizarea in continuare, cresterea calitatii vietii si consolidarea statutului de capitala a Transilvaniei".

Acesta a precizat ca decizia era luata de mai mult timp, dar ca a anuntat tarziu pentru ca acum se anunta candidaturile in toata tara.

Boc a precizat ca nu se va supara daca nu va fi ales pentru un nou mandat ca primar.

"Pe clujeni niciodata nu voi putea fi suparat, doar sa le multumesc ca tot ce am primit in politica am primit de la ei ", a conchis liderul PDL.

Totodata, Boc a tinut sa spuna ca nu se bazeaza pe rezultatele sondajelor, mai ales ca nu stie cum se situeaza in acestea.

"Nu am comandat niciun sondaj si nici nu stiu, eu, unul, de niciun sondaj. Nu a comandat PDL Cluj niciun sondaj. Repet, decizia mea nu este in functie de sondaje, nu stiu cum arata sondajele", a spus Boc.

In 2004 Emil Boc a fost ales primar al Clujului, iar in 2009, la inceputul celui de-al doilea mandat, a demionat pentru ca a fost numir premier.

Citeste si:
Dacian Cioloș spune că există ”premise serioase” pentru ca România să intre în Schengen anul acesta: ”În caz contrar, pierdem trenul pentru următorii doi-trei ani”
Dacian Cioloș spune că există ”premise serioase” pentru ca România să intre în Schengen anul acesta: ”În caz contrar, pierdem trenul pentru următorii doi-trei ani”
Președintele USR, Dacian Cioloș, a declarat marți, 25 ianuarie, că ar exista premise serioase pentru ca România să intre în Schengen alături de Croaţia, care este deja confirmată....
Replica ironică a lui Virgil Popescu după ce Dacian Cioloș i-a cerut demisia: ”Ar trebui să i-o ceară şi domnului Macron”
Replica ironică a lui Virgil Popescu după ce Dacian Cioloș i-a cerut demisia: ”Ar trebui să i-o ceară şi domnului Macron”
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reacționat marți, 25 ianuarie, după ce liderul USR, Dacian Cioloș, i-a cerut demisia din cauza modului în care a gestionat criza energiei. ”Dacian...