Antena 3 il invita pe Boc sa vina zilnic la emisiunea Gabrielei Vranceanu Firea

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 23:39
2378 citiri
Antena 3 il invita pe Boc sa vina zilnic la emisiunea Gabrielei Vranceanu Firea

Sorin Oancea, directorul general al postului Antena 3, ii propune premierului Emil Boc sa vina zilnic la emisiunea "Stirea Zilei", realizata de Gabriela Vranceanu Firea, pentru a prezenta "starea natiunii".

Oferta lui Oancea survine ca o replica la acuzatiile de cenzura invocate de Emil Boc, premierul sustinand miercuri ca atat Antena 3, cat si Realitatea Tv "dezinformeaza". Premierul a mai spus ca probabil de aceea Antena a fost amendata de CNA si ca, probabil, si celalalt post "urmeaza", in timpul acestei declaratii el luand la un moment dat microfonul din mana reporterului Realitatii TV.

Boc: Antena3 si Realitatea TV dezinformeaza romanii (Video)

"In privinta acuzatiilor de cenzura, eu ii raspund domnului Emil Boc cu o oferta. Daca TVR nu a vrut sa-i dea o emisiune saptamanala, noi il asteptam zilnic la emisiunea Gabrielei Firea de la 20.00 la 21.00, sa ne spuna starea natiunii", a declarat pentru Mediafax, Sorin Oancea.

Directorul RTV: Purtatorul de cuvant al guvernului a intervenit constant in emisiunile postului

Pe de alta parte, premierul Emil Boc s-a plans miercuri ca purtatorului de cuvant al Guvernului nu i s-a permis sa faca precizari intr-o emisiune a Realitatii TV si a acuzat televiziunea respectiva de manipulare, el luandu-i apoi reporterului acestui post microfonul din mana, spre protestul celorlati ziaristi.

Directorul Realitatea TV Catalin Popa precizeaza, intr-un comunicat remis miercuri, ca purtatorul de cuvant al guvernului, Ioana Muntean, a intervenit in mod constant in emisiunile postului de televiziune, lucru care se poate constata si din inregistrarile publicate pe site-ul realitatea.net.

"Purtatorul de cuvant al guvernului doreste sa intervina aproape zilnic in emisiunile Realitatea TV ca sa clarifice, nuanteze, reformuleze, reia declaratii confuze ale premierului. Inregistrarile din ultimele saptamani postate pe site-ul realitatea.net probeaza ca doamna Muntean a intervenit constant in dezbaterile noastre, deseori sunand direct in regia de emisie", se arata in comunicatul directorului Realitatea TV, citat de NewsIn.

In acelasi comunicat se mai arata ca "Realitatea TV a permis doamnei Muntean sa intervina in programele sale, cu buna-credinta ca interventia sa este una cu miza, in interesul publicului", dar ca de cele mai multe ori declaratiile acesteia "nu numai ca nu au lamurit subiectul aflat in dezbatere, dimpotriva, au generat nedumerirea invitatilor acestor emisiuni si chiar a invitatilor nostri".

Potrivit comunicatului, Realitatea TV a decis sa nu mai permita interventii in direct ale purtatorului de cuvant al Guvernului decat daca acestea sunt convenite in prealabil, in scris sau telefonic, cu conducerea statiei.

Realitatea TV aminteste faptul ca "in ultimele trei luni a transmis sute de invitatii atat premierului, cat si altor ministri pentru a participa la dezbateri", care au fost refuzate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boc invitat zilnic Firea, #oferta Antena 3 Emil Boc, #Emil Boc Realitatea Tv, #Ioana Muntean Realitatea Tv , #stiri Emil Boc