Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Boc: Basescu nu a stiut de intelegerea dintre PD-L si PRM

Marti, 09 Septembrie 2008, ora 17:12
1355 citiri
Boc: Basescu nu a stiut de intelegerea dintre PD-L si PRM

Conducerea PD-L s-a intalnit luni cu presedintele Basescu pentru a-i explica intelegerea din Senat cu PRM, dar seful statului nu a apreciat ca fiind convingatoare argumentele democrat-liberalilor, a declarat marti liderul PD-L Emil Boc.

Totodata, Boc si-a exprimat speranta ca seful statului a inteles ca demersul de a ceda functia de vicepresedinte al Senatului liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor este lipsit de orice conotatie politica .

"A fost o solicitare pe care noi am cerut-o, pentru o explicitare a acestui demers care nu are nicio legatura cu seful statului. A fost o decizie pe care am luat-o la nivelul conducerii PD-L cu unicul scop dea debloca situatia din Senat", a spus Boc, adaugand ca era nevoie de o explicatie in urma demersului exacerbat din mass-media.

Intrebat daca in cadrul discutiei cu presedintele Traian Basescu democrat-liberalii i-au cerut scuze acestuia, asa cum sugerase Cezar Preda ca ar fi indicat, Emil Boc a raspuns ca relatia dintre PD-L si presedinte nu se pune in termeni de scuze .

PD-L a cedat saptamana trecuta postul de vicepeesedinte al Senatului in favoarea PRM, primind la schimb o functie de secretar si pe cea de presedinte al Comisiei economice.

Pentru a pune capat actiunii de intoxicare a opiniei publice lansata astazi, 2 septembrie, de membri ai unor partide politice, presedintele Romaniei precizeaza ca nu au existat niciun fel de contacte intre domnia sa si vreun lider politic sau vreun partid politic, inclusiv PD-L, pe tema alocarii de functii in Senatul Romaniei", se arata intr-un comunicatul al Administratiei Prezidentiale, remis marti NewsIn.

"Nu ma ocup de lucruri marunte legate de locuri prin Parlament. Preocuparile pentru lucruri marunte are cine sa le aiba in clasa politica, si pentru minciuna si pentru lucruri marunte. Eu ma ocup de lucrurile mari in Romania, nu de maruntisuri ", a conchis seful statului.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#boc, #Basescu, #PRM , #stiri Emil Boc