Boc: Ministrii sa plece in zonele inundate, prefectii sa renunte la concediu

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 15:23
2492 citiri
Boc: Ministrii sa plece in zonele inundate, prefectii sa renunte la concediu

Premierul Emil Boc le-a cerut ministrilor, la inceputul sedintei de miercuri a Executivului, sa plece in zonele inundate pentru "a preveni alte pierderi de vieti umane".

Premierul le-a cerut si prefectilor din judetele afectate sa isi amane concediile.

"Vreau sa fie foarte clar, dupa aceasta sedinta de Guvern, niciun ministru nu are alta prioritate mai mare decat aceea de a fi prezent in teritoriu, in toata tara, acolo unde sunt inundatii si probleme.

Deci, dupa ce s-a terminat aceasta sedinta de Guvern, vom stabili in cadrul Guvernului zonele in care ministrii vor fi prezenti", s-a adresat Boc membrilor Cabinetului.

Vezi drumurile blocate si trenurile anulate, din cauza inundatiilor

"Pana cand se termina inundatiile nu avem alta prioritate mai mare si alt lucru de facut decat a fi in locurile unde se resimte nevoia prezentei ministrilor in judetele afectate de inundatii, pentru a finaliza si evaluarea pagubelor si, mai ales, pentru a preveni alte pierderi de vieti umane, prin coordonarea cu autoritatile locale"a mai spus el.

Seful Executivului i-a mai cerut ministrului Internelor sa dispuna ca prefectii sa isi amane concediile de odihna, daca acestea au fost deja planificate, iar pe cei care sunt deja in concediu sa ii cheme la locul de munca.

Stare de alerta de inundatii - urmareste evolutia minut cu minut

Numarul victimelor inundatiilor a ajuns la 22, dupa ce autoritatile au gasit corpul si celei de-a doua dintre persoanele disparute in judetul Caras-Severin, aproape 7.000 de persoane au fost evacuate, 2.917 locuinte au fost inundate si 206 distruse, potrivit ultimei centralizari prezentate la Guvern.

Inundatii in Valcea si Covasna in urma unor ploi torentiale

Premierul Emil Boc a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Executivului, ca au fost deja distribuite de la Rezervele de Stat paturi, conserve, apa si carburantii necesari interventiei autoritatilor. Boc a mai cerut sa fie puse la dispozitie locuintele modulare ramase din anii anteriori, pentru cei care au ramas fara case.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc, #Boc ministri inundatii, #ministri zone inundate, #Boc inundatii , #stiri Emil Boc
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Ministrii sa plece in zonele inundate, prefectii sa renunte la concediu
Poza acazutguvernu
acazutguvernu
rank 5