Boc s-a strecurat in Parlament pe intrarea de serviciu

Luni, 07 Iunie 2010, ora 21:18
3325 citiri
Boc s-a strecurat in Parlament pe intrarea de serviciu

Emil Boc a intrat in cladirea Parlamentului, unde urma sa prezinte romanilor tara asa cum este ea si sa-si asume responsabilitatea pe legile de austeritate, pe o intrare de serviciu, care este folosita de masinile administrative. Adica masinile care ridica gunoiul si cele care aprovizioneaza cladirea Parlamentului.

Emil Boc, premierul Romaniei, a ajuns la Palatul Parlamentului la ora 14.35-14.40 si a intrat pe intrarea de serviciu a Senatului, de pe calea 13 Septembrie.

Dupa ce a intrat in Parlament a stat in Biroul presedintei Camerei, pana in momentul in care, cu aer de barbat de stat, s-a dus spre sala de plen, sa-si sustina legile pe programul de austeritate.

Boc in Parlament: Romania nu isi mai poate permite pensii de lux

Surse din cadrul SPP, au afirmat pentru Ziare.com faptul ca Boc a refuzat categoric sa intre in Parlament prin poarta de vis-a-vis de Institutul National de Statistica, desi intrarea este considerata intrarea de protocol, neacceptand sub nicio forma ideea contactului cu manifestantii din jurul Parlamentului, sau cu mass-media.

Manifestantii, desi putini la numar, dar foarte zgomotosi, au fost o incercare pe care premierul Emil Boc a refuzat sa o infrunte.

Parlamentarii PSD l-au huiduit pe Boc in plen

In consecinta, doua masini ale Politiei au dat roata, de doua ori, Parlamentului pentru a gasi o cale de acces salvatoare, in conditiile in care Emil Boc a spus ca nu se mai duce in Parlament, daca pentru aceasta trebuie sa treaca prin mijlocul demonstrantilor. Solutia a fost intrarea secundara a Senatului, aflata la circa 100 de metri mai sus de intrarea principala.

Coloana oficiala a lui Boc a venit pe Calea Rahova, a urcat pe 13 Septembrie, in viteza, iar in dreptul intratii principale de la Senat, pentru inducerea in eroare a grupului de manifestanti, aflat de o parte si de alta, s-a impartit in doua. O parte a intrat pe langa multimea care scanda "Jos Guvernul!", iar restul coloanei, cu tot cu Boc, pe intrarea de serviciu, unde nu se afla niciun sindicalist.

Protest la Parlament - "Sa vina vaporul sa ia dictatorul"

Toata scena a fost vazuta de mai bine de 300 de sindicalisti, aflati in fata intrarii Senatului, de pe 13 Septembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#asumare raspundere Guvern Boc, #Boc Parlament intrare serviciu , #stiri Emil Boc