Boc s-a strecurat in Parlament pe intrarea de serviciu

Luni, 07 Iunie 2010, ora 21:18
3254 citiri
Boc s-a strecurat in Parlament pe intrarea de serviciu

Emil Boc a intrat in cladirea Parlamentului, unde urma sa prezinte romanilor tara asa cum este ea si sa-si asume responsabilitatea pe legile de austeritate, pe o intrare de serviciu, care este folosita de masinile administrative. Adica masinile care ridica gunoiul si cele care aprovizioneaza cladirea Parlamentului.

Emil Boc, premierul Romaniei, a ajuns la Palatul Parlamentului la ora 14.35-14.40 si a intrat pe intrarea de serviciu a Senatului, de pe calea 13 Septembrie.

Dupa ce a intrat in Parlament a stat in Biroul presedintei Camerei, pana in momentul in care, cu aer de barbat de stat, s-a dus spre sala de plen, sa-si sustina legile pe programul de austeritate.

Boc in Parlament: Romania nu isi mai poate permite pensii de lux

Surse din cadrul SPP, au afirmat pentru Ziare.com faptul ca Boc a refuzat categoric sa intre in Parlament prin poarta de vis-a-vis de Institutul National de Statistica, desi intrarea este considerata intrarea de protocol, neacceptand sub nicio forma ideea contactului cu manifestantii din jurul Parlamentului, sau cu mass-media.

Manifestantii, desi putini la numar, dar foarte zgomotosi, au fost o incercare pe care premierul Emil Boc a refuzat sa o infrunte.

Parlamentarii PSD l-au huiduit pe Boc in plen

In consecinta, doua masini ale Politiei au dat roata, de doua ori, Parlamentului pentru a gasi o cale de acces salvatoare, in conditiile in care Emil Boc a spus ca nu se mai duce in Parlament, daca pentru aceasta trebuie sa treaca prin mijlocul demonstrantilor. Solutia a fost intrarea secundara a Senatului, aflata la circa 100 de metri mai sus de intrarea principala.

Coloana oficiala a lui Boc a venit pe Calea Rahova, a urcat pe 13 Septembrie, in viteza, iar in dreptul intratii principale de la Senat, pentru inducerea in eroare a grupului de manifestanti, aflat de o parte si de alta, s-a impartit in doua. O parte a intrat pe langa multimea care scanda "Jos Guvernul!", iar restul coloanei, cu tot cu Boc, pe intrarea de serviciu, unde nu se afla niciun sindicalist.

Protest la Parlament - "Sa vina vaporul sa ia dictatorul"

Toata scena a fost vazuta de mai bine de 300 de sindicalisti, aflati in fata intrarii Senatului, de pe 13 Septembrie.

Citeste si:
Câtă nevoie era de introducerea legii pentru egalitatea de gen în politică. „Republica Moldova a introdus-o din 2016. S-au cunoscut sau nu efectele?”
Câtă nevoie era de introducerea legii pentru egalitatea de gen în politică. „Republica Moldova a introdus-o din 2016. S-au cunoscut sau nu efectele?”
Senatul a adoptat luni, 23 mai, un proiect de lege prin care partidele sunt nevoite să pună pe listele de la parlamentare cel puțin o treime de candidați femei. Inițiativa a împărțit însă...
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Persoanele care în trecut au suferit condamnări penale definitive ar putea avea interdicție în a mai candida la alegerile parlamentare decât dacă nu a intervenit o reabilitare, amnistie sau...