Ce ne ureaza politicienii de Paste

Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 19:34
2568 citiri
Ce ne ureaza politicienii de Paste
Foto: mfinante.ro

In timp ce Saptamana Mare a fost marcata de greve si proteste ale tuturor categoriilor, de la medici la profesori si de la cercetatori la soferi de autobuze, oamenii iesind in strada pentru a-si cere drepturile, politicienii s-au gandit sa-i inveseleasca putin cu mesajele lor de Paste insotite de felicitari colorate.

Daca multi au ales sa recurga si la varianta print, umpland casutele postale cu felicitari in care ni se ura bucurie, fericire, lumina in suflet si sa ne mearga mai bine in viitor, nici Internetul nu a scapat de mesajele alesilor, fiecare postand un gand bun pe blogul sau site-ul institutiei pe care o conduce.

"Doresc sa transmit cele mai calde urari tuturor romanilor, din tara si de retutindeni, care sarbatoresc Sfintele Pasti. Fie ca marea sarbatoare a Invierii Domnului sa ne redescopere sensul sperantei, al comuniunii si al valorilor crestine, aducand familiilor noastre, celor dragi si celor care au nevoie de sprijinul nostru, pace, bucurie si lumina", transmite presedintele Traian Basescu cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Prin intermediul mesajului postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, seful statului adreseaza si traditionalul "Hristos a inviat!".

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a postat si de data aceasta pe blog, asa cum ne-a obisnuit la fiecare sarbatoare, o felicitare tematica si un mesaj simplu: "Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va doresc multa fericire, bucurii, sanatate si liniste sufleteasca", a scris Iliescu pe blog.

Nici urmasul lui Iliescu nu s-a lasat mai prejos. Mircea Geoana este cuprins cu totul de fiorul credintei si a postat un intreg text in care aminteste de greutatile pe care romanii le-au indurat in ultimele luni, de greutatile care vor urma poate, de greutatile care ne-au facut cinici si rai si dornici de razbunare.

Asa ca presedintele Senatului ii indeamna pe romani sa-si regaseasca "puterea si increderea de care aveti nevoie pentru a merge inainte!", scrie Geoana pe blog.

Uitandu-ne la evolutia recenta a lui Geoana, cred ca mesajul si-l adreseaza mai mult siesi, care in cateva luni a pierdut totul, iar scaunul de la Senat, singura functie care nu a capatat prefixul "fost", atarna si el intr-un fir de ata.

Neavand un blog, premierul Emil Boc a posat mesajul de sarbatori pe site-ul Guvernului.

"Dragi romani, Sfanta Sarbatoare de Pasti este de fiecare data un prilej de bucurie pentru crestini si pentru romani, pentru ca ne reanima viata spiritului, ne aduce mai aproape unii de altii si ne indeamna sa devenim mai buni. Anul acesta, in mod deosebit, ortodocsii si catolicii serbeaza impreuna aceasta zi importanta. Este un semn de bun augur, pe care as vrea sa il traduc ca pe un imbold spre unitatea si solidaritatea tuturor romanilor din tara si din lume.

Boc a facut pe Iepurasul de Paste pentru batranii bolnavi

Doresc sa va urez, cu aceasta ocazie, multa sanatate, fericire si tot ce e mai bun pentru dumneavoastra si pentru cei dragi! Urarile mele se indreapta, in egala masura, spre romanii de pretutindeni, carora le doresc sa se bucure de reintregirea familiilor, cei care au aceasta posibilitate, si de sarbatori cu pace si bucurie. Un Paste Fericit!", a scris si Boc pe site-ul Guvernului.

Lipsit de inspiratie sau pur si simplu cugetand ca nicio alta insiruire de cuvinte nu putea transmite mai bine mesajul sau, europarlamentarul Cristian Preda alege sa citeze din Apostolul Pavel, din prima Epistola catre corinteni.

"Va indemn, fratilor, pentru numele Domnului nostru Isus Hristos, ca toti sa vorbiti la fel si sa nu fie dezbinari intre voi, ci sa fiti cu totul uniti in acelasi cuget si aceeasi intelegere", citeaza Preda.

Singurul minister care a avut un gand bun pentru romani a fost ... cel al Finantelor, condus de Sebastian Vladescu. Pe o felicitare electronica ce infatisaza crucile rastignirii, dar si porumbelul Sfantului Duh ce aduce pacea si linistea (foto articol), Vladescu le ureaza romanilor "sanatate si liniste care sa dainuie vesnic in preajma dumneavoastra si a celor dragi".

Basescu si Udrea fac Pastele la Sinaia

Iar deputatul PNL Alina Gorghiu i-a salvat pe liberali de la nereprezentarea in spatiul virtual cu ocazia mesajelor pascale.

"Va doresc tuturor sarbatori luminate, calde, linistite si cu bucurie! Sper sa fiti inconjurati de oameni dragi si sa va simtiti bine in zilele care vin!", a scris si Gorghiu pe blogul personal.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#politicieni mesaj Paste romani, #Iliescu Paste, #Cristian Preda Paste, #Mircea Geoana Paste, #Emil Boc Paste , #stiri Emil Boc