Emil Boc acuzat de PD-L Constanta ca este "dictator"

Luni, 25 August 2008, ora 09:20
1606 citiri
Emil Boc acuzat de PD-L Constanta ca este "dictator"

Presedintele PD-L, Emil Boc, nu mai este dorit la sefia partidului pentru ca promoveaza dictatura si, impreuna cu unii dintre liderii de la centru, printre care Elena Udrea si Valeriu Stoica, incalca statutul PD-L si conduc formatiunea dupa bunul plac, acuza PD-L Constanta.

"Astazi, in PD-L se aude vocea unei singure persoane - presedintele partidului - toti ceilalti membri fiind obligati sa se supuna.

Cine indrazneste sa se opuna dispare. Astazi, in PD-L nu se mai respecta statutul si regulamentul, deciziile luandu-se dupa bunul plac al celui care il conduce: membri vechi si cu merite sunt marginalizati si dati afara din partid pentru ca in locul lor sa fie adusi oameni care au mai fost pe la cel putin trei partide, mercenari politici.

S-a ajuns in situatia ca o intreaga organizatie judeteana sa fie calcata in picioare doar pentru ca asta serveste intereselor celor care s-au cocotat de cateva luni in fruntea partidului", potrivit scrisorii deschise pe care "organizatia PD-L Constanta" a trimis-o membrilor democrat-liberali, scrie Evenimentul zilei in pagina electronica.

Disidentii PD-L Constanta cer membrilor PD-L sa impuna "analiza modului in care BPN a gestionat situatia de la Constanta, pentru ca va veni vremea cand va trebui sa alegeti un alt BPN si trebuie sa o faceti in cunostinta de cauza".

De asemenea, democrat-liberalii constanteni ii acuza pe liderii de la centru - Elena Udrea, Valeriu Stoica si Costica Canacheu - ca "au tratat situatia de la Constanta cu aroganta". Nici presedintele PD-L, Emil Boc, nu scapa de acuzatii, propriii sai colegi spunand ca acesta este "incremenit in proiect".

In final documentului, PD-L Constanta cere tuturor membrilor partidului sa ia masuri "pentru ca partidul nostru sa iasa din era dictaturii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple a pierdut poziția de lider pe piața smartphone-urilor. Compania care i-a luat locul
Apple a pierdut poziția de lider pe piața smartphone-urilor. Compania care i-a luat locul
Livrările de telefoane iPhone au înregistrat o scădere de aproape 10% în primul trimestru al acestui an, afectate de intensificarea competiţiei venite din partea producătorilor de dispozitive...
Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă, sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat. ”Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului. Vă mulţumesc...
#PD L Constanta, #Emil Boc, #Elena Udrea, #valeriu stoica, #dictatura, #arganta, #renunta, #lider , #stiri Emil Boc