Emil Boc trage conducta cu bere in centrul Clujului

Duminica, 07 Septembrie 2008, ora 13:38
2947 citiri
Emil Boc trage conducta cu bere in centrul Clujului

Presedintele campioanei, Iuliu Muresan, i-a propus primarului orasului Cluj, Emil Boc, ca in zilele dinaintea partidei cu Chelsea din Liga Campionilor sa traga o conducta cu bere in centrul orasului, pentru fanii londonezilor. Boc a fost de acord cu propunerea lui Muresan, iar fanii lui Chelsea se vor simti ca in al noulea cer.

"O sa vorbesc cu domnul primar sa tragem si o conducta de la fabrica de bere si sa plasam in centrul orasului niste gherete, astfel incat englezii sa-si poata lua berea direct din strada!", i-a propus Muresan lui Boc, in EVZ.

Edilul orasului din care provine campioana a fost de acord si, in plus, a anuntat ca va da liber la bere in tot orasul.

"O sa-i las pe proprietari sa tina deschise terasele si barurile toata noaptea si sa le dea englezilor bere din belsug pana vor cadea lati pe sub mese! Va fi bairam toata noaptea!", a spus Boc.

Emil Boc a vorbit si despre sansele campioanei in grupele Ligii Campionilor. "Parerea mea este ca facem sase puncte. Vom scoate un egal la Bordeaux, apoi ii vom bate pe francezi acasa, deci avem deja patru puncte. O sa mai facem doua egaluri cu Roma si gata", e de parere el.

Meciul dintre CFR Cluj si Chelsea Londra se va disputa pe data de 1 octombrie.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Emil Boc, #CFR Cluj, #Chelsea Londra, #Iuliu Muresan, #Liga Campionilor , #stiri Emil Boc