PD-L depune o motiune de cenzura impotriva guvernarii PNL-PSD

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 13:10
1653 citiri
PD-L depune o motiune de cenzura impotriva guvernarii PNL-PSD

Colegiul Director al PD-L a decis, luni, sa depuna o motiune de cenzura impotriva guvernarii PNL-PSD, a anuntat liderul partidului, Emil Boc.

Boc a atacat din nou Executivul Tariceanu declarand ca prin hotarari de guvern s-au alocat 600 de milioane de euro pentru clientela politica a PNL si PSD, iar ei sustin in continuarea ca nu sunt bani pentru majorarea salariilor profesorilor si pensiilor din categoriile I si II de munca.

"Orice masura care vine de la PNL arata un dispret fata de anumite categorii sociale si profesionale din Romania. Am initiat o motiune de cenzura speciala cu titlul "Ei cu ei, noi cu voi, impotriva guvernarii PNL - PSD". Am depus la Parlament mai multe motiuni de cenzura care nu au fost votate de PSD. De aceea este timpul ca cetatenul impreuna cu PD-L sa voteze aceasta motiune de cenzura pe 30 noiembrie pentru noul Parlament al Romaniei", a declarat presedintele PD-L.

Emil Boc a precizat ca aceasta motiune este deschisa si poate fi semnata de toti cetatenii Romaniei.

"Guvernul PSD - PNL nu are timp de Romania, au intors spatele cetatenilor Romaniei. Ei sporesc averile favoritilor, modifica legile si fac din ele caini de paza ai demnitarilor, au grija numai de Nastase si Mitrea. Se gasesc numai miliarde pentru primarii si candidatii de partid, si nu pentru marirea salariilor. PNL si PSD sunt partidele baronilor. Acesta este singurul popor pe care PSD si PNL il slujesc si il respecta", a mai adaugat democrat liberalul.

Boc a precizat ca cresterea economica alimenteaza luxul si aroganta celor aflati la guvernare si nu sistemul Sanatatii si Educatiei din Romania.

Presedintele PD-L a anuntat ca bucurestenii sunt asteptati marti la ora 12.00 in parcul IOR, din sectorul 3, ca sa semneze motiunea de cenzura speciala impotriva guvernarii PNL-PSD.

Parlamentarii PD-L vor incepe sa semneze de luni aceasta motiune, iar ea va fi depusa simbolic si politic la Parlament si va fi votata pe 30 noiembrie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Emil Boc, #motiune, #cenzura, #simbolica, #noiembrie , #stiri Emil Boc