Lider liberal: In 2014, Emil Boc excludea pana si gandul unei aliante PDL-PNL. Orban i-a asigurat PNL-ului victoria impotriva PSD

Duminica, 20 Iunie 2021, ora 07:12
3895 citiri
Lider liberal: In 2014, Emil Boc excludea pana si gandul unei aliante PDL-PNL. Orban i-a asigurat PNL-ului victoria impotriva PSD
Emil Boc, primar Cluj-Napoca FOTO: Emil Boc/Facebook

Presedintele PNL Teleorman, Costel Barbu, fost secretar general adjunct al Guvernului, a transmis, sambata unmesaj in care-l ritica pe Emil Boc pe care-l acuza ca este schimbator. Barbu afirma ca, in 2014, Emil Boc a sustinut-o pe Elena Udrea in alegerile pentru functia de presedinte al Romaniei si excludea pana si gandul unei aliante PDL-PNL.

"Sa vii tu, astazi, sa ne explici ce merite are Klaus Iohannis, cel pe care l-ai refuzat in 2014 si sa il blamezi pe Ludovic Orban, presedintele care i-a asigurat PNL-ului, in 2020, pentru prima data de la Revolutie, victoria impotriva PSD, este mai mult decat revoltator", a transmis Barbu.

"In 2014 am fost acolo! Am vazut indarjirea cu care Emil Boc o sustinea pe Elena Udrea in alegerile pentru functia de presedinte al Romaniei, in locul candidatului Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis. Eram negri de suparare, vazand alegerea presedintelui PDL. Tot atunci, Emil Boc excludea pana si gandul unei aliante PDL-PNL. Astazi, este un membru marcant al PNL. Da, este un bun primar, un foarte bun gospodar. O arata realizarile de la Cluj. Dar, sa vii tu, astazi, sa ne explici ce merite are Klaus Iohannis, cel pe care l-ai refuzat in 2014 si sa il blamezi pe Ludovic Orban, presedintele care i-a asigurat PNL-ului, in 2020, pentru prima data de la Revolutie, victoria impotriva PSD, este mai mult decat revoltator", a transmis sambata, Costel Barbu.

Acesta il acuza pe Emil Boc ca este schimbator.

"Ce incredere pot avea liberalii intr-un om atat de schimbator, care, ca lider de partid ne-a pus in multe situatii jenante si ne-a adus in pragul extinctiei politice? PDL a pierdut, pe mana lui Emil Boc, inregistrand o scadere ingrijoratoare in optiunile electoratului, de la 40% la 14%, fiind nevoit sa fuzioneze cu PNL pentru a forma o opozitie serioasa in fata avansului social-democratilor. In ziua in care s-a decis oficial fuziunea, la congresul care hotara soarta noastra, marele absent a fost insusi Emil Boc", a mai afirmat Barbu.

Potrivit acestuia, Ludovic Orban "a adus PNL-ului sansa de a salva Romania de jugul social-democrat".

"Atacurile, din interiorul partidului, la adresa lui, trebuie sa inceteze! Nu ne fac onoare. Liberalismul inseamna decenta, noblete, eleganta", a mai afirmat presedintele PNL Teleorman.

In 19 ianuarie, Costel Barbu, fost secretar general adjunct al Guvernului Orban, a anuntat ca filiala PNL Teleorman va ramane alaturi de Ludovic Orban, cel are a dus partidul la guvernare.

Primarul din Cluj-Napoca Emil Boc il sustine in cursa interna dn PNL pe Florin Citu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#Emil Boc, #PNL, #Ludovic Orban PNL, #Florin Citu premier , #stiri Emil Boc