Ziare.com

Boc suspina in taina dupa Cotroceni

Joi, 06 August 2009, ora 07:12

   

Boc suspina in taina dupa Cotroceni
Scenariul lansat la cateva luni distanta dupa Ziare.com de Vasile Blaga, cum ca, in varianta in care Traian Basescu nu va mai candida, partidul il va sustine pe Emil Boc, zapaceste ecranul, dar are mici sanse sa devina realitate.

Cu toate astea, atmosfera din jurul premierului, cea foarte apropiata, desigur, si care cunoaste foarte bine realitatea, prin urmare si viitorul, e demna de mentionat.

Ca ne-a spus cineva ca, dupa cum ii este felul, Emil Boc nu respinge deloc imaginea sa asezata in biroul air force one. Dimpotriva, cocheteaza cu dansa, ca un copil care pandeste sa inchida bunica afumatoria si s-o scape din ochi, spre a inhata un carnat.

Cu toate ca a afirmat ca nici prin vis nu s-a gandit la o asemenea varianta, activitatea nocturna a premierului a facut pace cu cea diurna si ii surade ideea. Cel putin asa spun niste nenea, care l-au zarit zambind, adulmecand si plescaind la auzul scenariului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1281 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
19 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Basescu nu poate fi invins!

Basescu nu poate fi invins! Campania se castiga intre oameni nu cu televizorul. Aceste e principalul argument. Boc ar putea fi un presedinte la fel de bun. Un presedinte cinstit, corect, cu bun simt. Un ardelean presedinte, cum n-a mai avut Romania.

 

Tipul asta se pregatea de mititel

Avea drept model pe Ceausescu. A dat din coate sa nu piarda primul tren. Apoi si-a ales idol pe Iliescu, desi Senioru ar fi trebuit sa-l inspire fiind ardelean de-al lui. Basescu l-a fermecat si i-a ramas fidel. Dar la o adica, i-ar pune o piedica...

 

vrabia malai viseaza

.

ganne

Asa e:oportunist comunist.O nu.litate patenta.Un zero,zero.

astea sunt speculatii ale presei

si daca ar candidat pt postul de presedinte, care ar fi problema? e un om pregatiti pentru o astfel de functie si nu ar trada pe nimeni, nici macar pe Bsescu..cred ca daca Basescu nu ar mai candida, ar fi mandru sa predea stacheta lui Boc!

 

Greu

Stacheta e una, stafeta e alta.

nu cred ca e adevarat

sunt de acord ca sunt speculatii ale presei, atat timp cat nu exista o declaratie oficiala a domnului boc...nu mai dezinformati inutil.

 

Ei si????

Cum spuneam... Ei si??? cui nu i-ar suride ideea de a fi candidat la presedinte domnule??? Pai ce e de ici colo sa fi nominalizat la functia de primul om in stat?... Si Boc poate sa fie o alternativa viabila daca am sta si am cugeta putin la care e realiatea...

 

asa e

da!

PRO PD_L

PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO BASESCU PRO PD_L PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L PRO BASESCU PRO PD_L

 

Boc e capabil!!!

Domnul Emil Boc este capabil si va demonstra acest lucru!!! PRO BOC! PRO BASESCU!

 

jaly vab

Da' pro p.. mea nu esti? Muma voastra de terminatori ai Romaniei!!AFARA!!

Foarte bine daca va candida! Asa sa si faca

Exista vreo problema majora referitoare la acest subiect mult discutat , iarasi, in presa actuala? Presa zilnica cum gaseste cate un subiect mai nou si pe care poate pune accent cat se poate de mult, speculeaza total toate variantele posibile si imposibile. Mi se pare foarte ok sa candideze ori domnul Boc, ori de ce nu chiar actualul presedinte la un nou mandat. Oricare ar candida, daca nu da importanta la toate subiectele fara importanta care se vehiculeaza prin presa si nu numai, are sanse destul de mari de a devine invingatori.

 

Presa suspina dupa subiecte fara interes

Ca suspina sau nu,ca ceea ce face domnul Boc in taina nu ne intereseaza pe noi ca cetateni obijnuiti ai tarii. Mai era o data un articol tot despre acest politician de valoare cum ca ar fi fost intr-un market si a stat la o coada infernala si a cumparat mai nimic......Conteaza? asa si acest articol...il pot asemana ca importanta si valoare de mediatizare si chiar articol de imagine, la fel ca acel articol de care am vorbit mai sus. Adica ii pot atribui o valoare de 1%. Nu conteaza chiar deloc ceea ce face domnul Boc in taina, in timpul liber sau in intimitatea dansului...ci conteaza foarte mult ceea ce face pentru noi, demonstrand ca este destul de capabil pentru functia pe care o detine. Si asta va face cu siguranta, pentru ca arata ca este destul de pregatit profesional, intelectual si experimental. Ce face in spatele aparentelor de prim-ministru nu ne intereseaza pe noi! Profesional sa ne demonstreze ca stie destul de bine sa administreze activitatiile si obligatiile pe care le are si asta este destul de bine. Si asa va fi!

 

pentru basescu

Basescu, daca candideaza cistiga,la fel si Boc daca ar candida siel poate sa cistige,de ce nu?
Sunt pentru Basescu sau Boc!

 

haggs

Esti pentru gargaragii si facatori de fum...

Boc are potential

Boc,daca ar candida ar avea potentisl electoral in pofida intereselor marsave care s-au dorit de catre se stiu ei cine...e gospodar ,are caracter si nu e implicat in niciun scandal...nu i se poate reprosa nimic personal,profesional ...

 

Iara Boc

Nu inteleg de ce presa face atata caz pe subiectul acesta: "Boc va candida ca presedinte!" Cine a anuntat acest lucru, nu intelege ca exista intelegere si relatii foarte stanse in PD-L. Daca Traian Basescu nu ar candida poate doar atunci ar fi adus Boc in ecuatie. Oricum sunt pro Traian Basescu si pro Emil Boc

 

haga

Da..o banda de securisti si activisti PCR..ii tine cascavalul aproape...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor