Ziare.com

Emil Constantinescu construieste case pentru sinistratii din Mississippi

Joi, 08 Mai 2008, ora 21:21

   

Emil Constantinescu construieste case pentru sinistratii din Mississippi
Fostul presedinte Emil Constantinescu va lucra voluntar cinci zile la constructia unor case pentru sinistratii din statul Mississippi, ca parte a proiectului "6 voluntari romani pentru ajutorarea victimelor uraganului Katrina", relateaza Gandul online.

Emil Constantinescu va lucra cot la cot cu fostul presedinte al SUA Jimmy Carter.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1935 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa nu oboseasca repede

Pentru sinistratii din Romania ce a facut?

 

Cum nu stii?....

Cum nu stii?...nimic! Absolut nimic, nu numai pentru sinistrati, dar in general pentru tara, s-a batut cu Miron Cozma Puscarie pe Valea Jiului si a mancat bataie chiar si de la acest nemernic! Asta e Constantinescu, Don Quijote de la Universitate, omul de paie! *** il cauta pe acasa si el "construieste case" in America... sa razi si cu...pardon de expresie, el nu e in stare sa construiasca un cotet de caine, dar mi te o casa! Se intalneste cu Jimy Carter alt prostanac, cel mai *** presedinte american, cine se aseamana se aduna!

Minunat gest.
Si in romania ar trebui initiata o asemenea actiune. Poate domnul Iliescu s-ar oferi voluntar ca sa planteze citiva copaci in locurile unde ortacii au "facut-o "in timpul hidoasei mineriade si cind Presedintele Romaniei la acel moment afirma ca minierii au plantat copaci si sadit ceva floricele in parcurile " devastate de GOLANI"
Va mai amintiti, nu-i asa?

 

Desi acolo

vad ca e coada de presedinti la munca voluntara,nu l-as lasa pe dl.Iliescu sa planteze pomo asa de unul singur.S-ar putea sa nu se prinda.Peste un scurt timp,cand si dl Pres.Basescu va fi liber,vor lucra in pereche.Dar poate va trebui si un paznic.Sa nu ia si pomii drumul flotei.

ce duios !!!!

mai ales ca va face asta in prestigioasa companie. Actiunea ar fi laudabila daca patriotul Constantinescu ar fi lucrat tot atat sau mai mult PENTRU SINISTRATII DIN ROMANIA. Altfel gestul nu e credibil.

 

Ei, Constantinescule, bine ca nu esti fudul... destul

Fudul asisderea, Ceausescu dupa ce au fost trimise de germani niste ajutoare minerilor romani in urma unui grizu prin gaurile exploatarilor noastre, a trimis la randu-i ajutoare nemtilor mineri din Germania Federala fiindca se aflau intr-o greva. Mai recent junta de la Birmani pune conditii cu totu' si cu totu' speciale ca sa accepte ajutoare internationale pentru milioanele de sinistrati. A-nost Constantinescu a facut mai degraba asemenea celor de pe la Sanicolau Mare care se angajau in comunism tractoristi cu studii superioare, ca sa traga o brazda pana... la Viena. Doar ca tu, Constantinescule, ai sa si revii dintre valsurile daracului din Lumea Noua, bine scarmanat. Intraba-l pe Iliescu, ca si el a pimit acolo din partea americanilor (nostri) Mentiunea Speciala a In-Juriului. De mama.

 

Continentul Nord American ....

....nu-i prieste deloc. I-si mai amintese de vizita sa in cateva orase din CANADA ? Ce amintire URATA au Romanii de acolo despre aceasta vizita,dar si de ambasadorul Romaniei din Canada la acea vreme.Acum vrea sa o pateasca la fel? Nerusinat om.

Cam cate case ?

Domnule "ziarist,nu case,el construeste orase intregi.Cum poti da asemenea titlu ?Oare romanilor le-ar conveni sa aduca oameni din SUA pentru a lucra cinci zile de munca voluntare ?Mai ales ca omul nu a tinut niciodata o tesla in mana.Asta e o invarteala a vreunei "organizatii de caritate"sau a unui ONG,vare strange bani,dar nu da socoteala nimanui.

 

Vesti de la Milica

"Actiunea Satele romanesti s-a terminat.Stop. Am trecut la Orasele americane. Stop." Din care se vede ca Milica, razbit de "La ce vine", joaca "La mai mare". Dar, si aici, in loc de "Paraua indarat, la pace", ce-i iese e tot "O Braila".

Ma bucur ca nea Milica si-a gasit si el vocatia... Numai sa nu se trezeasca si acolo invins de ceva "structuri" care sa nu-l lase sa-si manifeste in mod plenar geniul.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor