Rona Hartner: Relatia cu Emil Constantinescu, inventata de secretarul lui Vadim

Vineri, 02 Iulie 2010, ora 11:50
14924 citiri
Rona Hartner: Relatia cu Emil Constantinescu, inventata de secretarul lui Vadim
Foto: AP

Actrita Rona Hartner, cunoscuta in Romania in urma unui scandal in care se spunea ca a avut o relatie amoroasa cu fostul presedinte Emil Constantinescu, a recunoscut joi ca intriga scandalului de acum 10 ani a fost inventata de secretarul lui Corneliu Vadim Tudor, care ii promisese sa o faca vedeta.

"Tocmai avusesem mare succes cu un film in Franta si secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus sa ma faca vedeta in Romania (...) Iar pe 8 ianuarie 1999 am aflat de la televizor ca scrisesem un jurnal intim, in care spuneam ca sunt amanta presedintelui. Bineinteles, jurnalul era inventat", a povestit actrita in revista The One.

Aceasta a marturisit ca de fapt a schimbat doar cateva vorbe cu fostul presedinte, dar a si dansat cu el, iar momentul a fost imortalizat de paparazzi.

"In timpul acestui dans, eu cantam melodia Esti loserul meu. Mi-am dat seama ca nu avea un mesaj foarte bun si am incercat sa fac diverse lucruri, ca sa distrag atentia, am inceput sa ma dau pe spate, picioare-n sus, chestii... Si cum eram eu imbracata-dezbracata... s-au facut o tona de poze care au devenit o mina de aur si pe care le-au vandut toti fotografii, ani de-a randul, pe la toate ziarele", a povestit artista.

In urma cu zece ani, fostul presedinte Emil Constantinescu a fost implicat intr-un scandal in care era acuzat ca are o aventura cu Rona Hartner.

Rona Hartner s-a nascut in Bucuresti la 9 martie 1973, este actrita si muziciana romana de origine germana si etnie rroma.

Din 1991 pana in 1992 ea urmeaza cursurile Scolii de Muzica "Titu Maiurescu" din Bucuresti si apoi a inceput cursurile la Academia de Teatru si Film din Bucuresti. In 1996 se intalneste cu regizorul francez Tony Gatlif, care era in cautarea unei actrite pentru un film (Gadjo Dilo - Strainul nebun) ce se filma in Romania, ea primind rolul de actor principal si interpret al melodiilor din film.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Discuții aprinse în coaliție privind susținerea lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Ce spune medicul despre posibila sa retragere din cursă
Discuții aprinse în coaliție privind susținerea lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Ce spune medicul despre posibila sa retragere din cursă
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, exclude ideea retragerii sale din cursă. Precizarea vine după ce conducerea PSD ar fi discutat luni, 15 aprilie, o astfel...
PNL a mai ”furat” un primar de la USR: ”Echipa devine pe zi ce trece mai puternică” FOTO
PNL a mai ”furat” un primar de la USR: ”Echipa devine pe zi ce trece mai puternică” FOTO
Primarul Alexa Chifa din comuna Poienile de sub Munte, ales din partea USR, s-a alăturat PNL Maramureş. ”Echipa PNL Maramureş devine pe zi ce trece mai puternică. Tineri, seniori,...
#Rona Hartner Emil Constantinescu, #relatie inventata secretar Vadim , #presedinte
Comentarii