Emilia Șercan pretinde că a fost urmărită de un bărbat la raionul de lenjerie intimă. ”M-am uitat insistent la el și cu o privire deloc prietenoasă”

Vineri, 04 Noiembrie 2022, ora 19:16
3802 citiri
Emilia Șercan pretinde că a fost urmărită de un bărbat la raionul de lenjerie intimă. ”M-am uitat insistent la el și cu o privire deloc prietenoasă”
Jurnalista Emilia Șercan a scris vineri, 4 noiembrie, pe Facebook, că a fost urmărită într-un centru comercial din București FOTO Facebook/ Emilia Sercan

Jurnalista Emilia Șercan a scris vineri, 4 noiembrie, pe Facebook, că a fost urmărită într-un centru comercial din București.

Emilia Șercan spune că urmărirea a avut loc după un termen de judecată la Tribunalul București.

Jurnalista povestește că incidentul a avut loc într-un centru comercial din București. Ea spune că un bărbat o urmărea într-un magazin, la raionul cu haine de damă.

„Astăzi dimineață am fost urmărită după ce am avut un termen de judecată la Tribunalul București.

S-a întâmplat cu circa o oră înainte de un interviu stabilit cu jurnalista Adriana Nedelea pentru Europa Liberă România, iar întâmplarea am relatat-o în video-ul pe care îl las în comentarii.

Scena s-a derulat la H&M Unirii, la etajul 1 – dau această informație pentru cei care cunosc magazinul și știu cât este de mare.

Episodul spus pe foarte scurt în interviu s-a derulat pe parcursul a circa 15 – 20 de minute, nu a fost o senzație de moment, ci una trezită de faptul că un bărbat singur, neînsoțit, se plimba printre rafturile cu haine și lenjerie de damă, fără să se apropie de vreun umeraș, dar se învârtea exact în zona din magazin în care mă duceam eu.

Când mi s-a părut suspectă prezența acelui bărbat într-un mare H&M gol, în care nu mai erau și alți clienți, am ieși din magazin când l-am văzut întors cu spatele. Am intrat într-un alt magazin pentru câteva minute.

M-am întors în H&M după circa 5 minute sperând să nu îl mai văd - voiam să cumpăr o cămașă pe care o abandonasem pe un stativ de umerașe când ieșisem brusc din magazin mai devreme.

Am intrat înapoi prin H&M Home și am dat în mod neașteptat cu ochii de acel bărbat lângă intrarea/ieșirea din zona cu haine de dame. Părea agitat.

M-am uitat insistent la el și cu o privire deloc prietenoasă. A părut descumpănit câteva secunde, s-a dus înspre scări, a stat câteva secunde ezitând în capul scărilor, apoi a coborât.

Am coborât și eu după el, după câteva secunde de ezitare, însă nu l-am mai văzut nicăieri. Dispăruse.

Nu știu dacă a fost un filaj la vedere pentru a fi intimidată sau dacă cineva e interesat să afle dacă există anumite surse care îmi livrează informații.

Am mai zis-o și cu alte ocazii, o mai zic o dată, în cazul în care azi a fost cea de-a doua variantă: dacă cineva crede că am nevoie de surse ca să dovedesc plagiate și fraude academice, se înșeală. Sursele sunt publice, pe rafturile din biblioteci”, a transmis Emilia Șercan.

Citește și:
Ancheta drogurilor vândute în licee de top din București: Fiul unui secretar de stat și cel al unui angajat DNA, duși la audieri
Ancheta drogurilor vândute în licee de top din București: Fiul unui secretar de stat și cel al unui angajat DNA, duși la audieri
Autoritățile au efectuat 23 de percheziții luni, 20 martie, descoperind diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente. O grupare infracțională...
Atac într-un taxi din București: un bărbat și-a înjunghiat partenera în gât, apoi a fugit
Atac într-un taxi din București: un bărbat și-a înjunghiat partenera în gât, apoi a fugit
Un bărbat de 23 de ani și-a înjunghiat partenera de viață în gât în timp ce se aflau într-un taxi, sâmbătă, 18 martie, în Sectorul 2 al Capitalei. Atacul a avut loc în jurul orei 1...
#Emilia Sercan, #emilia sercan urmarita, #urmarire, #filaj, #Bucuresti , #Stiri Emilia Sercan
Comentarii
Poza FaraPenali
FaraPenali
rank 5
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Era cel vrea sa-i spuna ca poate vorbi despre plagiatul Kovesi. As