Luni, 04 Decembrie 2023, ora 14:00

Business Focus, Finanțare și scalare în sistemul medical privat românesc. Interviu cu Sorin Nicolau (Clinica Oana Nicolau)

Sorin Nicolau, Co-Fondator al Clinicii Oana Nicolau – parte din rețeaua de clinici Regina Maria, dezvăluie strategiile de extindere care au făcut din clinica sa privată o poveste antreprenorială de success. Acest interviu face parte dintr-o campanie marca Ziare.com - Suntem de aici. Antreprenori români și poveștile care merită ascultate. Materiale realizate cu sprijinul High Financial Solutions.

Alte episoade ale emisiunii

Miercuri, 04 Octombrie 2023, ora 17:52

Business Focus,
Quarterly Report - transmisie online

Luni, 05 Septembrie 2022, ora 12:30

Business Focus,
Interviu Emilia Stroe

  1. Un fost comandant al regimentului Azov descrie încrâncenarea rușilor la Avdiivka. ”Nu am mai văzut vreodată asemenea bătălii”
  2. Ploșnițele se întorc mai puternice ca niciodată. În regiunile temperate au apărut și variantele lor tropicale
  3. Netflix difuzează unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului
  4. "Mâncăm de 74 de lei toată săptămâna". O româncă a publicat lista completă de cumpărături pentru "meniul de supraviețuire"
  5. O rachetă din Coreea de Nord, lansată de Rusia și recuperată din Ucraina, avea peste 90% din componente vândute de companii din SUA și Europa
  6. Cehii au găsit 800.000 de obuze de artilerie pentru Ucraina și cer ajutor financiar de la UE pentru a le achiziționa
  7. ANPC a pus ochii pe World Class: ”Nu există nicio reducere de abonament pentru cei care ajung în săli de fitness neîntreţinute” FOTO
  8. Cu ce pagube s-au ales proprietarii unui magazin care vând pe caiet. "Polițiștii au amenințat că dacă vor ne amendează tot pe noi cu 500 de milioane de lei vechi"
  9. Încă un serial Netflix face furori, în România, pe rețeaua de streaming
  10. NATO îi dă o lovitură în plin lui Putin: Ucraina primește un drept în premieră de la începutul războiului