Marti, 16 Aprilie 2024, ora 15:00

Business Focus, Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Matei Sumbasacu, inginer specializat în cutremure și fondatorul Re:Rise, explică pentru Ziare.com ce înseamnă evaluarea vizuală rapidă demarată de edilul Nicușor Dan, la ce trebuie să fie atenți cumpărătorii și chiriașii și de ce legea care interzice închirierea în blocurile "cu bulină roșie" este parțial benefică, dar nu ia în considerare suficient persoanele care primesc ajutor pentru locuire.

Alte episoade ale emisiunii

Miercuri, 04 Octombrie 2023, ora 17:52

Business Focus,
Quarterly Report - transmisie online

Luni, 05 Septembrie 2022, ora 12:30

Business Focus,
Interviu Emilia Stroe

  1. Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o absolventă. "Majoritatea nu știu situația reală din spate, până e prea târziu"
  2. Corporatiștii români, exasperați de indieni la locul de muncă. "Una, două, salut băieți, puteți verifica?"/ "Am ajuns să vorbesc și eu o engleză stricată"
  3. Schimbare la Antena 1. Ramona Olaru nu va mai fi văzută la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Care e motivul și cine vine în loc
  4. Care sunt cei mai periculoși șoferi din trafic. "În 90% din cazuri, cel din fața mea rupe frâna, apoi, opțional, semnalizează"
  5. Ucraina a devastat o forță strategică a Rusiei: Distrusă de o tehnologie avansată în plină noapte VIDEO
  6. Cei mai mari producători de cipuri din lume pot acționa un „comutator de oprire“ în cazul în care China invadează Taiwanul
  7. Gafe de colecție la interviurile de angajare. "L-am stricat în câteva secunde după ce am fost întrebată cum ați ajuns aici astăzi?"
  8. Surse secrete de la Kremlin anunță o veste surpriză: Mutarea lui Putin de a sfârși războiul, cu un scop neașteptat
  9. Se schimbă vremea: Scad temperaturile și revin ploile. Zonele cele mai afectate de instabilitate
  10. Un diplomat american anunță momentul crucial: ”Este timpul să-l lovim” pe Putin în punctul dureros VIDEO