Vineri, 05 Aprilie 2024, ora 14:00

Cu fata la alegatori, Strategiile candidaților pentru Capitală: „Cîrstoiu, în contratimp. Nu cred că poate concura cu carisma lui Piedone”

Consultantul politic Adrian Zăbavă a fost invitatul acestei ediții din rubrica „Cu fața la alegători” și a vorbit despre principalii competitori la Primăria Capitalei și șansele acestora de câștig, în lumina ultimelor sondaje și a demarării în forță a campaniei candidatului PSD-PNL medicul Cătălin Cîrstoiu. Adrian Zăbavă a punctat că strategia din spatele lui Cîrstoiu de a-l face să pară „om de rând” nu poate concura cu carisma lui Cristian Popescu Piedone, însă o creștere de notorietate există. De asemenea a vorbit despre posibilitatea de a avea un USL 2.0 după alegerile de pe 9 iunie, despre cum vor acționa partidele din coaliție la prezidențiale și parlamentare, dar și despre sondajul care pune AUR în fruntea preferințelor tinerilor.

Alte episoade ale emisiunii

  1. Corporatiștii români, exasperați de indieni la locul de muncă. "Una, două, salut băieți, puteți verifica?"/ "Am ajuns să vorbesc și eu o engleză stricată"
  2. Schimbare la Antena 1. Ramona Olaru nu va mai fi văzută la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Care e motivul și cine vine în loc
  3. Care sunt cei mai periculoși șoferi din trafic. "În 90% din cazuri, cel din fața mea rupe frâna, apoi, opțional, semnalizează"
  4. Se schimbă vremea: Scad temperaturile și revin ploile. Zonele cele mai afectate de instabilitate
  5. Ucraina a devastat o forță strategică a Rusiei: Distrusă de o tehnologie avansată în plină noapte VIDEO
  6. Cei mai mari producători de cipuri din lume pot acționa un „comutator de oprire“ în cazul în care China invadează Taiwanul
  7. Gafe de colecție la interviurile de angajare. "L-am stricat în câteva secunde după ce am fost întrebată cum ați ajuns aici astăzi?"
  8. Surse secrete de la Kremlin anunță o veste surpriză: Mutarea lui Putin de a sfârși războiul, cu un scop neașteptat
  9. 6 motive pentru care săracii rămân săraci și clasa de mijloc nu devine bogată. Cum să depășești barierele care stau în calea averii
  10. Profesia în care e nevoie de specialiști în România, dar în care nu reușește să intre oricine: ”Cererea crește de la an la an”