Hai sa vorbim

Deslușim împreună ce se ascunde în spatele declarațiilor și faptelor celor care ne influențează viața

Episoadele emisiunii

Marti, 07 Iunie 2022, ora 12:35

Hai sa vorbim,
Lavrov, consemnat la sol

Vă invităm să vă alăturați comunității Ziare.com. Dacă deja ești creator de conținut video, acum ai ocazia să îți mărești audiența cu ”doar” 4 milioane de cititori pe lună folosind platforma noastră. Nu rata această oportunitate unică de a te face auzit și de a împărtăși cu ceilalți pasiunea ta. În plus, poți participa la interviurile noastre video, moderate de un jurnalist, dacă ai lucruri interesante de spus, indiferent de domeniul în care activezi. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem.

Contactează-ne

Miercuri, 11 Mai 2022, ora 16:00

Hai sa vorbim,
Putin, speriat de imnul secuiesc

Luni, 02 Mai 2022, ora 12:55

Hai sa vorbim,
Hackerii pro-ruși

Joi, 28 Aprilie 2022, ora 15:00

Hai sa vorbim,
Vedi Kiev e poi muori

Joi, 14 Aprilie 2022, ora 14:25

Hai sa vorbim,
PNL, 3 președinți într-un an

  1. Patron exasperat de angajații care pleacă fără preaviz, de pe o zi pe alta, deși au carte de muncă. "Eu am găsit soluția. Angajați oameni 45+"
  2. Câți bani primea lunar Dumitru Buzatu din salariu, pensie pentru limita de vârstă și pensie specială
  3. Aproape jumătate de milion de români plecați la muncă în străinătate se întorc acasă. Care sunt județele unde s-au stabilit
  4. Bucureșteanul care s-a trezit cu ghenă de gunoi în fața apartamentului cumpărat: „Mă veți despăgubi cu de "X" ori valoarea”
  5. Monica Tatoiu, despre cheia unei relații reușite: "Sexul trebuie să fie bun. Uită-te și la cai" VIDEO
  6. Dronele „Vampir”, fabricate în Ucraina, fac prăpăd la Bahmut. Cu ajutorul lor trupele Kievului îi atacă noaptea pe ruși
  7. Sinceritatea dezarmantă a unui român care stă degeaba la serviciu: "Nu fac absolut nimic. Toată ziua butonez calculatorul între 6 și 8 ore"
  8. Rușii ar fi folosit spațiul aerian al României și Moldovei pentru a păcăli apărarea antiaeriană a Ucrainei din regiunea Odesa
  9. Teribilul caz al băiatului care s-a sinucis după zece ani de sclavie. ”Stăpânii” l-au ținut în cușcă: „Nu-i nimeni vinovat că s-a spânzurat un nemernic”
  10. Lovitură grea pentru Prima TV. Motivul pentru care una dintre vedetele postului a dispărut de pe post