Cum și-a ascuns președintele Macron ceasul de 80.000 de euro în timpul unui interviu televizat. ”Omul acesta este o farsă” VIDEO

Sambata, 25 Martie 2023, ora 11:59
6088 citiri
Cum și-a ascuns președintele Macron ceasul de 80.000 de euro în timpul unui interviu televizat. ”Omul acesta este o farsă” VIDEO
Macron și-ar fi ascuns ceasul de 80.000 euro FOTO Youtube

Președintele Emmanuel Macron a fost criticat pentru că și-a scos ceasul de 80.000 de euro în timpul unui interviu TV despre pensiile francezilor. Acest gest i-a revoltat pe cetățenii unei țări în care se desfășoară proteste împotriva creșterii vârstei de pensionare.

Oponenții președintelui au spus că este „detașat de popor” și că accesoriul lui este foarte scump. În același timp, Palatul Elysée a răspuns că este într-adevăr exclusivist, dar nu scump, relatează L'Indépendant.

După lansarea interviului video, publicația RadioGenova a scris că Macron, comentând reforma nepopulară a pensiilor, cere poporului francez să facă un sacrificiu, în timp ce el însuși ascunde ceasul prețios.

Politicienii regionali au fost și ei indignați. Aceștia au remarcat că Macron și-ar fi ascuns ceasul în timp ce vorbea despre persoanele cu venit minim.

„În timp ce vorbește, își scoate cu grijă frumosul său ceas de lux pe sub masă. Atunci când spune că muncitorii cu salariul minim nu au avut niciodată atât de multă putere de cumpărare. Aceasta este imaginea reală a întregii conversații... Omul acesta este o farsă", spune Clemence Guette, vicepreședintele partidului „La France insoumise”.

Președinția franceză a fost nevoită să caute scuze. Într-un comentariu din L'Indépendant s-a relatat că Macron și-a dat jos ceasul deoarece accesoriul lovea masa și ticăia.

Elysee Palace a comentat și valoarea sa, menționând că este un Bell&Ross BRV192.

#Emmanuel Macron, #ascuns, #ceas, #lux, #interviu, #pensii , #stiri Emmanuel Macron