Cum se poate alimenta gratuit o locuință cu energie electrică. Sistemul simplu care oferă independență energetică VIDEO

Autor: N.G.
Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 22:48
8821 citiri
Cum se poate alimenta gratuit o locuință cu energie electrică. Sistemul simplu care oferă independență energetică VIDEO
FOTO Captura Youtube

Una din cele mai comune aplicații în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică a unei locuințe este cea care utilizează o hidro-turbină electrică.

Pentru deservirea consumatorilor dintr-o locuință, sistemul va folosi un generator hidro (turbină hidro) care trebuie să producă tot necesarul de energie electrică. Consumatorii dintr-o locuință au nevoie de circa 13,5 KWh pe zi timp de 7 zile pe săptămâna sau aproximativ un consum de 326 KWh/luna.

Sistemul are o autonomie de o zi, adică bateriile pot furniza energia necesară timp de 24 ore chiar dacă nu există niciun aport de energie de la turbina hidro.

Pentru acesta aplicație este nevoie de câteva componente principale: Turbină hidro, Grup de acumulatori (baterii reîncărcabile) la 6 V, Regulator de încărcare a bateriei, Invertor de curent continu (12V) - curent alternativ (220V), Lămpi economice de curent continuu, Echipamente și conectori pentru subansamble.

Estimările sunt făcute în baza unor valori ipotetice iar realizarea și implementarea lor necesită o proiectare riguroasă pentru optimizarea performanțelor și costurilor (care pot suferi ajustări importante) specifice fiecărei locații.

Beneficiile sistemului sunt excepționale. Pe lângă faptul că acest sistem furnizează energie ecologică, oferă independența energetică totală. Este soluția pentru a obține energie electrică gratuită.

Costurile aferente echipamentelor folosite sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de euro, în funcție de tipologia și dimensiunea fiecărei aplicații, respectiv numărul de consumatori din locuință.

#energie electrica, #turbina hidro, #apa , #factura caldura
Comentarii
Poza Snyder
Snyder
rank 5
Cum se poate alimenta gratuit o locuință cu energie electrică?