Descoperă cel mai bun laser de epilare definitivă, cu rezultate vizibile de la prima ședință!

Advertorial
Joi, 10 Februarie 2022, ora 17:24
5780 citiri
Descoperă cel mai bun laser de epilare definitivă, cu rezultate vizibile de la prima ședință!
FOTO: skin-med.ro

Cine nu vrea un laser care să ne scape rapid și definitiv de părul nedorit de pe corp și, dacă este posibil, fără durere?

Problema apare atunci când trebuie să alegem între multele tehnologii disponibile în clinicile de specialitate, mai exact între mai multe lasere. Soluția o aflăm de la Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București.

„Dioda, Alexandrite, Yag? Toate sunt lasere eficiente și toate promit rezultate spectaculoase. Cu fiecare dintre ele ajungem la liman în cele din urmă, după mai multe sau mai puține ședințe, pentru că fiecare acționează doar la o anumită lungime de undă. Fără a intra în detalii tehnice (pe acestea le puteți descoperi pe site-urile producătorilor), important este să reținem că cele mai rapide rezultate le putem obține doar cu laserul care înglobează toate lungimile de undă, distrugând astfel firele de păr în timp record. Dacă tot este posibil, de ce am vrea să scăpam de părul nedorit într-un an și nu în jumătate de an?!”, explică medicul.

Până în prezent există două astfel de lasere pe piața internațională. Clinica Skinmed, Centrul de Excelență în Dermatologie București, pune la dispoziția pacienților săi aparate ultraperformante de la Alma Laser, Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum, aprobate FDA (n.a. Federal Drug Administration), lasere care însumează într-un singur capăt de epilare toate cele trei lungimi de undă amintite mai sus

http://skin-med.ro/brosuri/epilare_online/mobile/index.html. Acest lucru face posibile rezultate cu adevărat spectaculoase încă de la prima ședință, majoritatea clienților dorind să renunțe la ședintele de epilare definitivă după numai trei ședințe. Chiar dacă părul nu mai crește după cele trei ședințe menționate, este important să ducem cele șase ședințe până la capăt. De ce? Ne explică Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic: „Nu ne putem limita la doar trei ședințe, pentru că nu toate firele de păr sunt în același timp în faza activă de creștere, când sunt cel mai susceptibile pentru a fi distruse. Unele dintre fire sunt în fază anagen, fază activă, altele în catagen și altele în telegen, fază dormandă. Cele care nu se află în fază activă pot suferi încetinirea creșterii, dar nu pot fi distruse complet. De aceea trebuie intervenit de șase ori, pentru a prinde toate firele în faza propice înlăturării lor.”

Performanță absolută cu tehnologia SHR

Prin tehnologia SHR, laserele Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum trimit impulsuri scurte repetate rapid, care ajung adânc în derm, rădăcinile firelor de păr fiind încălzite la 45 de grade Celsius și distruse, iar capilarele care hrănesc foliculii fiind sigilate (pentru că acestea să nu se mai formeze). În acest fel, încă de la prima sedință, un procent de aproximativ 50% dintre firele de păr aflate la maturitate vor ceda definitiv.

Un plus îl aduce și tehnologia de răcire continuă în timpul lucrului, aceasta oferind confort pacientului și protejând pielea de posibile arsuri. Adică exact acea senzație de lipsă a durerii, pe care o dorim atunci când căutăm laserul potrivit pielii noastre.

„Un alt avantaj al acestor lasere este faptul că ambele se adresează oricărui fototip, fiind eficiente pe orice tip de piele, fir de păr, în orice moment al anului, inclusiv primăvara și vara. Datorită eficienței acestor aparate, protocoalele de lucru sunt scurte, fiind nevoie în medie de 4-6 ședințe repetate la interval de 4 - 6 săptămâni, pentru a obține rezultatul dorit. Pentru mentenanță, procedura are apoi nevoie de o singură ședință de întreținere la interval de un an.”, adaugă Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic.

Mai multe detalii pe:

https://www.skin-med.ro/epilare-definitiva-cu-laser-femei/

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
#epilare definitiva, #epilare laser, #dermatologie bucure ti, #skinmed clinic, #dr Amalia Anghel, #soprano titanium , #frumusete