Pierdere importantă pentru Manchester United. Cine e jucătorul care va lipsi cel puțin trei luni

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 17:16
1279 citiri
Pierdere importantă pentru Manchester United. Cine e jucătorul care va lipsi cel puțin trei luni
Eriksen va lipsi minimum trei luni FOTO facebook

Mijlocaşul danez al echipei Manchester United, Christian Eriksen, accidentat la gleznă, ar urma să fie absent până la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, a anunţat clubul englez.

„Evaluările continuă, dar prima estimare indică probabila indisponibilitate până la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai”, se arată în comunicat.

Este o lovitură grea pentru United, momentan pe locul 4 în Premier League şi care trebuie să joace în play-off Ligii Europa cu FC Barcelona, la 14 şi 23 februarie.

Eriksen, în vârstă de 30 de ani, a fost înlocuit sâmbătă, în minutul 58 al meciului cu Reading, din 16-imile Cupi Angliei, după un fault al atacantului Andy Carroll.

Neavertizat după faultul asupra lui Eriksen – care părăsise terenul în cârje – Carroll a primit apoi primul cartonaş galben în 60 şi un al doilea cinci minute mai târziu.

După o revenire spectaculoasă, în urma stopului cardiac din timpul Euro-2020, jucat în 2021, Eriksen a devenit jucător de bază al echipei Manchester United.

În lipsa acestuia, brazilianul Fred ar urma să-i ia locul.

#eriksen, #accidentat, #manchester united, #absenta trei luni, #anglia , #stiri fotbal