Cu cine este comparat Erling Haaland de starurile din Anglia

Luni, 05 Septembrie 2022, ora 18:09
2343 citiri
Cu cine este comparat Erling Haaland de starurile din Anglia
Erling Haaland. Foto: Facebook / Erling Haaland

Fostul internaţional englez Gary Neville l-a comparat pe Erling Haaland cu personajul negativ Jaws din seria Jame Bond. El spune că atacantul norvegian este impresionat şi cu siguranţă va câştiga Balonul de Aur.

"Erling Haaland este... pare puţin nedrept. Îmi amintesc când mă uitam la filme cu James Bond când eram mai tânăr şi era personajul bărbatului cu dinţi de oţel, Jaws, care avea aproximativ 2,20 m înălţime. Obişnuia să ridice oamenii şi să-i arunce jos, şi cam aşa e când te uiţi la Haaland împotriva fundaşilor centrali puternici.

Ne spunem: ''Uau, pur şi simplu nu îl poţi juca - ce să faci cu el în suprafaţa de pedeapsă? Mă impresionează enorm. Este prima dată când semnăm cu ceea ce cred că este unul dintre cei mai buni doi sau trei jucători din lume pentru viitor.

În mod normal, aceşti jucători merg la Paris Saint-Germain, Real Madrid sau Barcelona. Cristiano Ronaldo, când a devenit cel mai bun jucător din lume aici [la Manchester United] sau poate Thierry Henry la Arsenal, nu au semnat să devină cel mai bun jucător din lume, doar au evoluat pentru asta când au fost aici. Dar acest jucător, probabil va câştiga Balonul de Aur şi va deveni cel mai bun jucător din lume. E incitant. Nu se întâmplase de mult în Premier League", a afirmat Neville, într-un podcast.

Manchester City se află pe locul 2 în Premier League, la 1 punct în urma liderului Arsenal.

Haaland a marcat deja de 10 ori în acest sezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guardiola, alertă de otrăvire în masă! Ce s-a întâmplat la Manchester City
Guardiola, alertă de otrăvire în masă! Ce s-a întâmplat la Manchester City
Real Madrid și Manchester City au încheiat la egalitate primul meci din cadrul sferturilor Champions League, cu scorul de 3-3. Kevin de Bruyne a fost marele absent al meciului acest acuzând...
Misterul absenței vedetei lui Manchester City din meciul cu Real este lămurit. Guardiola a dat toate detaliile
Misterul absenței vedetei lui Manchester City din meciul cu Real este lămurit. Guardiola a dat toate detaliile
Kevin De Bruyne este vedeta incontestabilă a celor de la Mnachester Cirty dar acesta nu a fost pe teren în meciul cu Real Madrid, fiind înlocuit cu Kovacic. „Cu De Bruyne am avut o...
#Erling Haaland, #manchester city, #Manchester City transferuri, #Neville prim punct la Valencia , #transferuri