Andreea Esca a vorbit despre decizia plecării de la știrile Pro TV

Luni, 26 Iunie 2023, ora 06:21
25411 citiri
Andreea Esca a vorbit despre decizia plecării de la știrile Pro TV
Andreea Esca e de 30 de ani la Pro TV FOTO facebook

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, ea fiind la Pro Tv din 1993.

Vedeta de televiziune a mărturisit că la un moment dat luase decizia de a pleca de știrile Pro Tv pentru a face o altă emisiune, dar s-a răzgândit.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, mărturisea Andreea Esca, în podcastul lui Marius Manole.

Ea a fost întrebată și dacă are idee până când va mai apărea pe sticlă, la postul TV care a consacrat-o. „Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a punctat Esca, care anul trecut a împlinit 50 de ani.

Quarterly Report - Editia 4

Cinci românce joacă azi la Roland-Garros. Programul meciurilor
Cinci românce joacă azi la Roland-Garros. Programul meciurilor
După ce Gabriela Ruse s-a calificat luni în turul doi al calificărilor la Roland-Garros, iar Laura Ioana Paar a fost eliminată, alte cinci românce debutează marți la turneul de Grand Slam de...
Roland-Garros 2024 începe luni. O singură româncă în programul primei zile
Roland-Garros 2024 începe luni. O singură româncă în programul primei zile
Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros debutează luni, 20 mai, cu primele meciuri de pe tabloul calificărilor, acolo unde evoluează şase românce. Anca Todoni va avea cea mai dificilă...
#Esca, #plecare, #pro tv, #decizie, #stiri, #program, #emisiune, #90 de ani , #stiri media