Ziare.com
Home > Personalitati > Eugen Badalan
Eugen Badalan
Generalul Badalan, condamnat la inchisoare, s-a autosuspendat din PDL

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 17:37

Generalul Badalan, condamnat la inchisoare, s-a autosuspendat din PDL

Eugen Badalan / stiri Eugen Badalan

Generalul Eugen Badalan, deputat PDL, a anuntat vineri ca a luat decizia de a se suspenda din partid, pentru a nu produce prejudicii de imagine pentru PDL, avand in vedere decizia Inaltei Curti de condamnare a sa la patru ani de inchisoare cu suspendare in cazul Tofan. "Avand in vedere prevederile Codului Etic al PDL, pentru a nu produce pagube de imagine partidului, am hotarat sa ma suspend din PDL(...) Aseara am adus la cunostinta Biroului Permanent Judetean decizia. Am solicitat ca decizia mea sa nu fie supusa votului BPJ, pentru ca este o decizie unipersonala", a declarat generalul Badalan intr-o conferinta de presa, informeaza Agerpres preluat de Evenimentul Zilei. Generalii Eugen Badalan si Mihail Popescu, condamnati la inchisoare Deputatul precizeaza insa ca pana ce va exista o "hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila" va ramane in Parlament si va continua sa activeze in grupul PDL. Generalii Eugen ...

18 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Eugen Badalan, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Eugen Badalan
Eugen Badalan
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Eugen Badalan, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor