Generalul Badalan, condamnat la inchisoare, s-a autosuspendat din PDL
Eugen Badalan / stiri Eugen Badalan
Generalul Eugen Badalan, deputat PDL, a anuntat vineri ca a luat decizia de a se suspenda din partid, pentru a nu produce prejudicii de imagine pentru PDL, avand in vedere decizia Inaltei Curti de condamnare a sa la patru ani de inchisoare cu suspendare in cazul Tofan. "Avand in vedere prevederile Codului Etic al PDL, pentru a nu produce pagube de imagine partidului, am hotarat sa ma suspend din PDL(...) Aseara am adus la cunostinta Biroului Permanent Judetean decizia. Am solicitat ca decizia mea sa nu fie supusa votului BPJ, pentru ca este o decizie unipersonala", a declarat generalul Badalan intr-o conferinta de presa, informeaza Agerpres preluat de Evenimentul Zilei. Generalii Eugen Badalan si Mihail Popescu, condamnati la inchisoare Deputatul precizeaza insa ca pana ce va exista o "hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila" va ramane in Parlament si va continua sa activeze in grupul PDL. Generalii Eugen ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Eugen Badalan, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Eugen Badalan
Eugen Badalan
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Eugen Badalan, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.