Ziua simularilor in Bucuresti
Eugen Lovinescu / stiri Eugen Lovinescu
Elevii Liceului "Eugen Lovinescu" din Capitala si bucurestenii care au fost prezenti in zona primariei Sectorului 2 in jurul orei 11:00 au avut ocazia sa afle cum trebuie sa reactioneze in cazul unui cutremur sau al unui accident rutier grav, anunta Amos News. La Liceul Lovinescu, situatia tactica va presupune producerea unui cutremur de pamant cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter, resimtit in Bucuresti pe durata a 47 de secunde, urmat de 2 replici nesemnificative. In urma seismului se produc avarii ale utilitatilor publice care duc la incendii, mai multe persoane pierzandu-si viata. Actiunea este organizata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Sector 6, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti si al Prefecturii Municipiului Bucuresti. Primaria Sectorului 2 nu s-a lasat mai prejos si, considerand ca ora 11:00 este o ora la care traficul in Capitala ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Eugen Lovinescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Eugen Lovinescu
Eugen Lovinescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Eugen Lovinescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.