Nicolaescu: Nu stiu daca a fost vreodata caldura intre Antonescu si Tariceanu

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 13:01
2002 citiri
Nicolaescu: Nu stiu daca a fost vreodata caldura intre Antonescu si Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu "incearca sa creasca actiunea de campanie" pe care o face in colegiul sau, dand "aparenta" unui conflict cu Crin Antonescu, a spus presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu. El comenteaza recentele intepaturi intre fostul premier si seful partidului, afirmand ca nu a fost "vreodata caldura" intre Antonescu si Tariceanu.

Eugen Nicolaescu declara ca "intotdeauna in PNL, libertatea de exprimare a fost garantata si s-a facut prezenta sub toate formele, in toate timpurile si de foarte multi membri ai partidului, indiferent ce functii au ocupat".

"In consecinta, a spune ce gandesti, a incerca sa duci lucrurile in directia care te intereseaza nu e un pacat si nu cat timp nu este o nesupunere fata de o decizie a partidului, cred ca nu este o problema. Nu sanctionam delictul de opinie", a spus deputatul liberal, pentru RFI Romania.

Intrebat daca exista o anumita raceala intre Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL a raspuns: "Nu stiu daca a fost vreodata caldura, ca sa putem sa vorbim de raceala. Cred ca lucrurile sunt intr-o zona complet neutra".

Antonescu: Numirea lui Tariceanu ca premier, o ipoteza fantezista

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a declarat acum cateva zile ca a asteptat de la presedintele PNL prezentarea unui plan economic pentru Romania, avand in vedere ca actuala campanie se incheie in mai putin de doua saptamani, precizand ca electoratul liberal asteapta solutii de guvernare din partea PNL. Tariceanu a afirmat la o dezbatere organizata de Societatea Academica Romana si Fundatia Friedrich Ebert ca prezentarea unui plan economic liberal pentru Romania a fost deficitara, afirmand ca a fost o greseala faptul ca presedintele PNL nu a prezentat un plan economic.

De partea sa, presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut saptamana trecuta la Timisoara ca evetuala desemnare a lui Calin Popescu Tariceanu in functia de premier de catre presedintele Traian Basescu este "o ipoteza fantezista".

Citeste mai multe despre Nicolaescu: Nu stiu daca a fost vreodata caldura intre Antonescu si Tariceanu, ca sa putem vorbi de raceala!, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum au furat partidele startul campaniei. Bucureștiul, împânzit cu afișe și bannere gigantice cu candidați FOTO
Cum au furat partidele startul campaniei. Bucureștiul, împânzit cu afișe și bannere gigantice cu candidați FOTO
Deși au mai rămas mai bine de trei săptămâni până la startul oficial al campaniei electorale, partidele au furat deja startul campaniei cu afișe gigantice în principalele intersecții și...
Ciprian Ciucu nu-l susține pe Piedone la Capitală: ”Avem niște așteptări în ceea ce privește anvergura intelectuală, moralitatea”
Ciprian Ciucu nu-l susține pe Piedone la Capitală: ”Avem niște așteptări în ceea ce privește anvergura intelectuală, moralitatea”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, nu crede în varianta Cristian Popescu Piedone. Edilul a anunțat clar că nu va susține candidatura acesstuia la Primăria Capitalei. Primarul Sectorului...
#Eugen Nicolaescu raceala Antonescu Tariceanu, #Nicolaescu conflict Antonescu Tariceanu, #raceala Crin Antonescu Calin Popescu Tariceanu , #Crin Antonescu