Nicolaescu, cearta cu o jurnalista: Nu stiti sa cititi romaneste. Va rog sa dati o stire frumoasa

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 12:00
3585 citiri
Nicolaescu, cearta cu o jurnalista: Nu stiti sa cititi romaneste. Va rog sa dati o stire frumoasa
Foto: Realitatea TV

Eugen Nicolaescu a avut joi o iesire necontrolata la adresa unei jurnaliste. Ministrul Sanatatii a jignit o ziarista care l-a intrebat de ce nu a fost publicata lista medicamentelor compensate asa cum promisese, adica pe 15 decembrie.

Oficialul s-a aratat vizibil enervat de insistentele jurnalistei de la Realitatea TV si a precizat ca a promis ca va publica aceasta lista "in jurul" datei de 15 decembrie.

"Poate mai faceti si astazi o stire, ca ati facut-o de trei zile. Dumneavoastra nu stiti sa cititi romaneste. Daca citeati ati fi vazut ca am spus ca in jurul datei de 15 decembrie. Eu nu vorbesc de vorbe, vorbesc de scris. Eu va spun ca sa cititi ce am zis pe 3 decembrie. Luati declaratia mea de presa si vedeti ca in jurul datei de 15 decembrie. Sa stiti ca daca mai faceti asemenea afirmatii mi se pare ca aveti rea vointa", a spus vizibil ofuscat ministrul.

Jurnalista a insistat insa cu intrebarea "Atunci cand o publicati? Ca suntem deja in data de 19". Ministrul s-a suparat si mai tare.

"In jurul datei de 15 decembrie. Nu va raspund decat asa ca sa nu mai inregistrati alte prostii. Ce sa va fac? Cu armele dumneavostra trebuie sa va bat. Va rog sa dati o stire frumoasa la Realitatea. E asa de placut sa ma uit in fiecare zi la cate lucruri eronoate puneti pe post", a continuat ironic ministrul.

Intrebat, de o alta jurnalista, care sunt medicamentele de care spitalele din Romania spun ca au cea mai mare nevoie, oficialul a continuat iritat.

"Doar n-o sa va fac lista de medicamente. Asta e culmea! Fiecare stie ce are nevoie. Va dati seama ca nu seamana un spital cu altul", a declarat ministrul.

Nu este prima oara cand Nicolaescu este acid in declaratii. De mai multe ori el s-a ratoit la jurnalisti atunci cand acestia i-au pus intrebari incomode. De exemplu, atunci cand a fost intrebat cand incepe campania de vaccinare antigripala, ministrul a raspuns: "Daca eu as fi ghicitor in stele si as sti cand incep virusurile sa circule si sa devina o problema de sanatate publica v-as spune, dar nu stiu".

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Eugen Nicolaescu sanatate cearta jurnalista, #Nicolescu lista medicamente nervos, #replici dure Nicolaescu jurnalista Realitatea TV , #ministrul Sanatatii