Eugen Nicolaescu: Mitingul USL este si mai justificat acum, intreaga tara fierbe

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 16:12
3196 citiri
Eugen Nicolaescu: Mitingul USL este si mai justificat acum, intreaga tara fierbe
Foto: Cotidianul

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul PNL Eugen Nicolaescu, sustine ca era de asteptat ca Raed Arafat sa revina la Ministerul Sanatatii. In plus, mitingul anuntat de PNL pentru joi este mult mai necesar si mai justitificat, pentru ca protestele au aratat ca "intreaga tara fierbe" asa ca Guvernul trebuie demis.

Intrebat de jurnalistii de la TVR Info daca prin intoarcerea la minister a lui Raed Arafat se linistesc lucrurile, Eugen Nicolaescu a replicat: "Nu se linisteste nimic! Aveti impresia ca noi toti suntem retardati, ca nu intelegem ce se intampla, ca noi nu stim ca lumea sta in strada doar ca sa il dea jos pe Basescu si guvernul actual?".

Deputatul liberal a subliniat ca de la declansarea protestelor pentru sustinerea lui Raed Arafat si pana acum "s-a schimbat complet agenda opiniei publice".

In ceea ce priveste revenirea lui Arafat in postul de subsecretar de stat din care a demisionat, fostul ministru a spus ca pentru PNL aceasta nu a fost o surpriza.

"Asteptam ca acest guvern bezmetic sa incerce sa repare ce a gresit. Nu a facut-o ca sa corecteze ce a gresit, ci a facut-o de frica", a raspuns el, adaugand ca in acest mod guvernul spera sa "ii prosteasca, sa ii manipuleze" pe cei creduli.

Raed Arafat: Ma intorc intr-o pozitie mult mai dificila

Raed Arafat a revenit la Ministerul Sanatatii - vezi reactii

De asemenea, intrebat daca mitingul anuntat de USL pentru joi in Capitala isi mai are rostul in aceste conditii, Eugen Nicolaescu a replicat din nou: "Nu credeti ca asa e normal cand o tara intreaga fierbe si vrea sa dea jos guvernul si presedintele pentru incompetenta, minciuna, masuri proaste? Acest lucru este si mai justificat acum".

Totodata, Nicolaescu a spus ca liberalii considera ca sesiunea extraordinara a Parlamentului este in continuare justificata, fiind necesar atat o dezbatere a situatiei politice "care, in opinia noastra, este exploziva", precum si ca Guvernul sa explice modul defectuos in care au actionat fortele de ordine in timpul protestelor violente din Capitala.

Raed Arafat a revenit marti in functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii, dupa discutii cu presedintele, premierul si ministrul Sanatatii.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Raed Arafat Ministerul Sanatatii, #PNL Raed Arafat, #Eugen Nicolaescu Arafat , #PNL