Eugen Nicolaescu: Mitingul USL este si mai justificat acum, intreaga tara fierbe

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 16:12
3138 citiri
Eugen Nicolaescu: Mitingul USL este si mai justificat acum, intreaga tara fierbe

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul PNL Eugen Nicolaescu, sustine ca era de asteptat ca Raed Arafat sa revina la Ministerul Sanatatii. In plus, mitingul anuntat de PNL pentru joi este mult mai necesar si mai justitificat, pentru ca protestele au aratat ca "intreaga tara fierbe" asa ca Guvernul trebuie demis.

Intrebat de jurnalistii de la TVR Info daca prin intoarcerea la minister a lui Raed Arafat se linistesc lucrurile, Eugen Nicolaescu a replicat: "Nu se linisteste nimic! Aveti impresia ca noi toti suntem retardati, ca nu intelegem ce se intampla, ca noi nu stim ca lumea sta in strada doar ca sa il dea jos pe Basescu si guvernul actual?".

Deputatul liberal a subliniat ca de la declansarea protestelor pentru sustinerea lui Raed Arafat si pana acum "s-a schimbat complet agenda opiniei publice".

In ceea ce priveste revenirea lui Arafat in postul de subsecretar de stat din care a demisionat, fostul ministru a spus ca pentru PNL aceasta nu a fost o surpriza.

"Asteptam ca acest guvern bezmetic sa incerce sa repare ce a gresit. Nu a facut-o ca sa corecteze ce a gresit, ci a facut-o de frica", a raspuns el, adaugand ca in acest mod guvernul spera sa "ii prosteasca, sa ii manipuleze" pe cei creduli.

Raed Arafat: Ma intorc intr-o pozitie mult mai dificila

Raed Arafat a revenit la Ministerul Sanatatii - vezi reactii

De asemenea, intrebat daca mitingul anuntat de USL pentru joi in Capitala isi mai are rostul in aceste conditii, Eugen Nicolaescu a replicat din nou: "Nu credeti ca asa e normal cand o tara intreaga fierbe si vrea sa dea jos guvernul si presedintele pentru incompetenta, minciuna, masuri proaste? Acest lucru este si mai justificat acum".

Totodata, Nicolaescu a spus ca liberalii considera ca sesiunea extraordinara a Parlamentului este in continuare justificata, fiind necesar atat o dezbatere a situatiei politice "care, in opinia noastra, este exploziva", precum si ca Guvernul sa explice modul defectuos in care au actionat fortele de ordine in timpul protestelor violente din Capitala.

Raed Arafat a revenit marti in functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii, dupa discutii cu presedintele, premierul si ministrul Sanatatii.

Citeste si:
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la actualul ministru al Agriculturii Petre Daea. În timpul erei Dragnea, Daea ocupa același portofoliu, iar între cei doi exista o...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...