Gusa: Declaratia lui Nicolaescu fata de Gitenstein, spirit de pupincurism pentru Antonescu

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 20:40
3455 citiri
Gusa: Declaratia lui Nicolaescu fata de Gitenstein, spirit de pupincurism pentru Antonescu
Foto: Realitatea

Analistul politic Cozmin Gusa a declarat miercuri ca declaratia lui Eugen Nicolaescu referitoare la Mark Gitenstein este "foarte riscanta si nepotrivita" pentru un om politic, sustinand ca e facuta mai degraba dintr-un spirit "de pupincurism" la adresa liderului PNL, Crin Antonescu.

Fiind intrebat cum comenteaza declaratia lui Eugen Nicolaescu care a afirmat ca institutiile europene nu au nevoie sa fie "dirijati si otraviti de oameni ca Gitenstein", Gusa a spus ca daca ar fi fost facuta de "tanti Florica" ar fi fost interesanta.

"Daca ar fi facut-o tanti Florica de la care cumpar eu flori in piata Domenii era o declaratie interesanta. A facut-o insa domnul Nicolaescu care nu e asa, niciodata nu o sa aflam de la el cine, cand si cum schimba Romania", a punctat analistul.

De asemenea Cozmin Gusa a precizat ca aceasta declaratie este una ,"oarte riscanta" pentru un om politic, fiind facuta mai degraba dintr-un spirit "de pupincurism" la adresa lui Crin Antonescu.

"Domnul Gitenstein nu este un om de rand. El este insusi omul Tarii Romanesti, guvernatorul pe care il avem si care ne-a fost desemnat de catre cei care ne tuteleaza. Este o declaratie foarte riscanta si nepotrivita pentru un om politic, e facuta mai degraba dintr-un spirit de pupincurism la adresa liderului liberal, Crin Antonescu care oricum a scapat boii in ceea ce priveste relatia cu SUA si chiar relatia cu ambasadorul", a opinat el.

Fiind intrebat ce se poate castiga prin aceasta afirmatie, analistul politic a spus ca "recunoasterea" presedintelui PNL.

"Recunoasterea liderului. Daca Crin Antonescu il mangaie pe frunte dimineata pe domnul Nicolaescu va fi foarte bucuros. El este un maestru in a-si lingusi liderii de partid, de aia a si supravietuit si de aia acum este chiar liderul organizatiei din Bucuresti, unde ne aflam noi, in zona de nord aici", a conchis Cozmin Gusa.

Oamenii de afaceri americani, institutiile internationale si oamenii simpli vad singuri ce se intampla in Romania si "n-au nevoie sa fie dirijati, intoxicati, otraviti de oameni ca Gitenstein", a declarat la RFI viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu.

Nicolaescu: Mi-am stricat dimineata amintindu-mi ca exista Gittenstein in Romania

"In primul rand, fac o gluma amara, mi-ati stricat dimineata aducandu-mi aminte ca mai exista domnul Gitenstein in Romania, pentru ca pana acum, din punctul meu de vedere, nu ne-a facut decat rau sau modul in care ne-a tratat a aratat ca ne desconsidera ca popor si ca natiune si ca tara si ca vine dumnealui, un mare invatat, un mare specialist in democratie sa ne spuna unde gresim si ce sa facem!", a spus liderul liberal.

"Eu cred ca oamenii de afaceri din Statele Unite ale Americii, institutiile internationale care au sediul in America, oamenii obisnuiti, care circula intre cele doua tari vad ei singuri despre ce este vorba si n-au nevoie sa fie dirijati, sa fie intoxicati, otraviti chiar, de oameni ca Gitenstein", conchide liberalul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cozmin Gusa Nicolaescu PNL, #Gusa Nicolaescu PNL Gitenstein, #Gusa Nicolaescu Antonescu PNL , #PNL