Nicolaescu: Colaborarea cu Becali este binevenita, tinteste un post de senator

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 15:32
4131 citiri
Nicolaescu: Colaborarea cu Becali este binevenita, tinteste un post de senator
Foto: RFI Romania

Presedintele PNG, Gigi Becali, urmeaza sa candideze pentru un post de senator din partea PNL, in sectorul 6, iar candidatura sa este binevenita, ca orice sustinere a USL in lupta cu regimul presedintelui Traian Basescu.

Declaratiile au fost facute de presedintele interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, pentru Ziare.com.

Deputatul liberal a precizat ca nu este nevoie ca el sa fie de acord cu candidatura lui Gigi Becali, pentru ca, daca partidul va decide acest lucru, asa se va intampla.

Becali candideaza din partea Puterii: Sub sigla USL, nici Obama nu ma bate

Primarul Manescu, despre Becali - candidat in sectorul sau: Mai lipsea Borcea!

"Nu stiu daca PNL are nevoie de sustinerea PNG sau a altora, dar cred ca orice sustinere in lupta cu regimul Basescu este binevenita. (...) De ce sa piarda PNL? Eu spun ca orice uniune, orice prietenie, orice colaborare, orice parteneriat cu oricine este impotriva regimului Basescu trebuie facute astfel incat acest regim sa dispara cat mai repede", a spus Eugen Nicolaescu, pentru Ziare.com.

Presedintele PNL Bucuresti nu crede ca membrii si simpatizantii PNL au ceva impotriva reusitei impotriva lui Traian Basescu, ba dimpotriva, iar "orice om care doreste sa dispara regimul Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca trebuie sa folosim absolut toate resursele pe care societatea romaneasca le are la dispozitie".

Tinta lui Gigi Becali: Postul de senator al sectorului 6

Deputatul PNL a subliniat ca Gigi Becali a transmis "dorinta lui de a candida pe listele USL", iar daca aceasta candidatura va fi acceptata, saptamana viitoare, dupa ce vor avea loc discutiile finale, "atunci sigur va candida".

Liberalul a explicat si care este postul de parlamentar dorit de presedintele PNG, dar si de ce a fost ales sectorul 6.

Orban: "Revolutia bunului-simt" nu poate fi facuta cu Becali, Honorius Prigoana si Placinta

Cine crede Tariceanu ca e "nefrecventabil": Becali, Dan Diaconescu sau Dan Voiculescu?

"Probabil ca acolo, in sectorul 6, este loc liber la PNL care nu e ocupat de nimeni din cei prezenti. Noi am incercat sa pastram locurile actualilor parlamentari. Prin negocieri si prin modalitatile in care am realocat colegiile in Bucuresti, colegiul de senator in sectorul 6 este liber, deci nu este ocupat de niciun parlamentar in exercitiu. Deci el poate fi oferit oricui USL va decide ca, din partea PNL, sa candideze pe acel loc.

(...) Celelalte doua colegii, de deputati, nici ele nu mai sunt ocupate, dar am inteles ca dorinta domnului Becali este catre senatori", a dezvaluit Nicolaescu.

Acesta a spus ca nu stie daca PNL si PNG vor fuziona, dupa alegerile parlamentare, dar si ca nu a auzit niciun fel de discutie despre vreo posibila finantare a PNL de catre Gigi Becali.

Gigi Becali in PNL? Daca vrea, se poate

Liderul PNL Bucuresti a mentionat ca, daca Gigi Becali va dori sa se inscrie intr-o organizatie a PNL si acea organizatie va fi de acord, acest lucru se va intampla.

"Daca va face solicitare de inscriere in PNL si o organizatie, indiferent care va fi aia, va fi de acord, acest lucru este absolut normal si firesc statutar. Se poate adresa oricarei organizatii din cele sase sectoare. (...) PNL Bucuresti este o coordonare a organizatiilor, nu are prevederi statutare de primire sau de excludere de membri", a explicat parlamentarul liberal.

Mircea Diaconu nu-l vrea pe Becali in PNL: Nu-mi plac cockteilurile

Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali

Ce ii cere si ce ii ofera Becali lui Crin Antonescu, pentru a intra in PNL

Deputatul a declarat ca spera ca luni seara sau cel tarziu marti la pranz sa fie finalizate candidaturile PNL la nivelul Bucurestiului.

"Mai sunt trei organizatii care trebuie sa isi incheie aceasta activitate pana luni seara, e ultimul termen stabilit de Biroul Politic Central. Luni seara sau marti la pranz le vom avea. Mai sunt organizatiile 2, 4 si 6", a precizat presedintele PNL Bucuresti, care a adaugat ca organizatia pe care o conduce "are mai multe nominalizari decat locuri sunt".

"De aceea sunt si discutii care dintre aceste posibile nominalizari ar fi cele mai potrivite pentru PNL. Noi asta mai facem acum - analize de oportunitate. (...) Eu voi candida pe colegiul 10, sectorul 3. Sectoarele 1, 3 si 5 sunt inchise, cel putin cu hotarari ale organismelor statutare de sector", a completat Eugen Nicolaescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Eugen Nicolaescu candidatura Gigi Becali, #Gigi Becali candidat PNL, #Gigi Becali parlamentare PNL, #Becali candidat Senat PNL, #Becali USL candidatura parlamentare, #Becali candidat USL sector 6 , #PNL