Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nicolaescu: E cel mai greu mandat de pana acum din cauza votului zdrobitor dat USL

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 17:33
2232 citiri
Nicolaescu: E cel mai greu mandat de pana acum din cauza votului zdrobitor dat USL
Foto: Arhiva

Eugen Nicolaescu a declarat marti ca actualul mandat de deputat este poate ,,unul dintre cele mai grele", deoarece votul zdrobitor pe care romanii l-au dat USL-ului si incarcatura ,,extraordinara" pe care populatia a pus-o pe umerii celor din Uniune sunt mai mari ca oricand.

Fiind intrebat ce isi propune in noul mandat, liberalul a spus ca acesta este cel mai greu mandat, deoarece romanii au dat un vot zdrobitor USL-ului si este o incarcatura uriasa pe umerii celor din Uniune.

"Dumnezeu m-a ajutat pana acum si m-a onorat cu faptul sa fiu la al patrulea mandat de deputat. Poate ca este unul dintre cele mai grele pe care le-am avut pana acum din cateva considerente. Primul motiv si care cred ca este si cel mai important este votul zdrobitor pe care cetatenii l-au dat pentru USL si este o incarcatura extraordinara pe care populatia ne-a pus-o pe umeri si asteptatea de la munca noastra, de la modul nostru de a fi, de la comportamnetul nostru de parlamentari din punctul meu de vedere acum este mai mare ca oricand", a spus el fiind prezent la Parlament.

"In al doilea rand avem o situatie economica destul de grea, dar in acelasi timp obiective foarte mari de realizat. Ca atare, o sa fie un Parlament care va trebui sa munceasca foarte mult. Vrem sa modernizam statul, vrem sa il facem un stat responsabil, un sta bun, un stat care sa respecte cetateanul. Va trebui sa muncim mult la modificarea Constitutiei. Va fi poate unul dintre cele mai grele mandate", a subliniat Nicolaescu.

De asemenea, Eugen Nicolaescu a declarat ca s-au terminat negocierile privind componenta numerica a fiecarei comisii parlamentare, urmand ca miercuri, in cadrul sedintelor grupurilor sa isi desemneze fiecare reprezentatii, iar cel mai probabil joi va fi plen pentru validarea constituirii Comisiilor.

"Da, astazi am terminat negocierile privind componenta numerica a fiecarei comisii, alocarea locurilor pentru fiecare partid parlamentar, urmand ca maine ( miercuri n.r.) in sedintele de grupuri parlamentare sa ne desemnam fiecare grup reprezentantii in limita locurilor alocate. Si probabil daca toate lucurile vor merge cum trebuie, poimaine ( joi n.r.), intr-o sedinta de plen sa validam constituirea Comisiilor", a spus el fiind intrebat daca s-au finalizat negocierile privind componenta comisiilor parlamentare.

Intrebat daca s-au marit numarul de membrii in comisii, liberalul a spus ca nu.

"Nu s-a marit numarul de comisii, comisiile au ramas la fel. Nici macar limitele maxime ale unor comisii nu au fost majorate decat in cateva cazuri si acolo pentru a avea mai degraba confort daca va fi nevoie ulterior sa se faca o modificare, sa se poata face, sa nu mai modificam regulamentul", a precizat Eugen Nicolaescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Eugen Nicolaescu comisii parlamentare, #Eugen Nicolaescu negocieri comisii , #PNL