Nicolaescu: Oamenii care ies de la carciuma vorbesc ca Basescu

Sambata, 21 Martie 2009, ora 12:46
1378 citiri
Nicolaescu: Oamenii care ies de la carciuma vorbesc ca Basescu

Nu este nicio diferenta intre limbajul presedintelui Traian Basescu si al oamenilor care ies de la carciuma, considera liberalul Eugen Nicolaescu, care spera ca romanii s-au saturat de un discurs smecheresc.

"Oamenii care ies de la carciuma vorbesc ca Traian Basescu. Nu este nicio diferenta", a spus Nicolaescu, sambata, la Antena 3.

In acest context, fostul ministru al Sanatatii si-a exprimat speranta ca "populatia s-a plictisit de un discurs smecheresc".

Rugat sa comenteze discursurile de vineri ale liberalilor, care si-au indreptat tunurile in directia sefului statului in cadrul Congresului, Eugen Nicolaescu a explicat ca Traian Basescu este cel care a inceput conflictul.

"El a agresat PNL sub toate formele posibile si imposibile si este azi, poate, cel mai important competittor. Este important sa te raportezi la cel mai important competitor", a amintit fostul membru al Executivului.

Totodata, intrebat daca nu exista posibilitatea ca liberalii sa-l promoveze pe Basescu prin campania pe care o duc impotriva lui, pe principiul ca nu exista publicitate proasta, Nicolaescu sustine ca doar asa populatia va observa punctele slabe ale sefului statului.

"Daca aratam ca Basescu se comporta autoritar, nedemocratic, ca vorbeste urat, ca agreseaza institutiile statului, ca isi bate joc de institutiile statului, nu ii facem bine.

Vrem sa aratam care sunt punctele slabe ale sefului statului si, tot aratandu-le, tot demonstrandu-le, oamenii vor incepe sa-si puna aceasta problema: Oare chiar Traian Basescu este un smecher? Oare chiar vorbeste ca la usa cortului?", a adaugat Eugen Nicolaescu.

Sambata este a doua zi, dar si ultima a congresului extraordinar al PNL. Liberalii isi aleg vicepresedintii, membrii Biroului Politic Central si ai Curtii de Onoare si Arbitraj.

Tot sambata, era prevazuta si prezentarea candidatilor pentru Parlamentul European, dar acest punct a fost eliminat prin vot de pe ordinea de zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#eugen nicolaescu, #oameni carciuma Basescu, #congres PNL, #Basescu PNL conflict , #PNL