Nicolaescu: Traian Basescu trebuie eliminat din viata politica

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 14:10
3406 citiri
Nicolaescu: Traian Basescu trebuie eliminat din viata politica
Foto: Arhiva

Mai multi liberali au decis sa-i spuna lui Traian Basescu "presedinte demis" si nu "presedinte in exercitiu", crede viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu.

El declara, la RFI Romania, ca "decizia elementara pe care si cetatenii au dorit-o este sa elimine un asemenea personaj din viata politica", daca presedintele se va opune stabilitatii.

Eugen Nicolaescu apreciaza ca "fiecare politician din aceasta tara trebuie sa munceasca pentru cetateni, pentru stabilitatea tarii, mai ales stabilitatea economica si prosperitatea fiecarui cetatean in parte. Dar daca toate eforturile acestea sunt irosite de un presedinte care nesocoteste acest obiectiv fundamental, eu cred ca de la sine se impune sa se ia o decizie si decizia elementara pe care si cetatenii au dorit-o este sa elimine un asemenea personaj din viata politica, personaj care sa vicieze, sa altereze societatea noastra".

Eugen Nicolaescu precizeaza ca mai multi liberali au decis sa-i spuna lui Traian Basescu "presedinte demis" si nu "presedinte in exercitiu".

Conducerea PNL se reuneste joi, pentru a analiza rezultatele referendumului si alegerilor locale si pentru a discuta despre pregatirile in vederea parlamentarelor din 9 decembrie.

Citeste mai mutle despre Nicolaescu: Traian Basescu trebuie eliminat din viata politica pe RFI Romania.

#Nicolaescu Basescu eliminat politica, #Basescu eliminat referendum, #PNL refrendum demitere Basescu , #PNL